Obľúbená pekáreň v Sásovej je podľa miestnych často zatvorená. Končí alebo len nestíhajú piecť?


Vždy vypredané! Pekáreň v Sásovej zatvára skôr, zákazníci špekulujú prečo

Foto: Obľúbená pekáreň v Sásovej je podľa miestnych často zatvorená. Končí alebo len nestíhajú piecť?
Foto: Facebook/Moja Sásová

Na dverách obľúbenej pekárne Vidlička a Syn už dlhšie svieti nápis „Zatvorené - Vypredané, čo vyvolalo medzi zákazníkmi diskusiu. Martin sa na sociálnej sieti pýta, či podnik definitívne končí, nakoľko nápis tam v poslednej dobe začal vídať často. Rýchlo sa však ozvali ďalší, ktorí situáciu vidia inak.

Už o 11:30 hod. tam nič nemali… asi nestíhajú, ceny sa zvýšili a všetko zmenšili,“ píše Jana, ktorá má pocit, že pekáreň nestíha pokrývať dopyt.

Nie všetci však súhlasia. Prečo by mali skončiť? Majú normálne otvorené. Ja som bol dnes predposledný zákazník cca o 15.20 hod. Naozaj už mali všetko predané, tak pani zatvorila. A to, že všetko predala, niečo o hovori aj o kvalite, namieta Marián.

Podobnú skúsenosť má aj Veronika: Dnes som tam kupovala predposledný chlieb. Podľa Jozefa sa mohol vyskytnúť problém v zásobovaní: On mal asi tovar, ako zvykne mávať. Podľa mňa dačo dnes zlyhalo v zásobovaní chlebom, lebo o 10.00 hod. v hornom Coope už nemali, alebo ešte im nedodali. Mali len rožky, a tak ľudia išli dolu k nemu a vykúpili ho.

Iní zákazníci potvrdzujú, že situácia sa opakuje pravidelne a keď sa tovar vypredá, pekáreň jednoducho zatvorí skôr. Treba si dopredu objednať a nebude problém, uzavrela debatu svojím overeným trikom Olga.

Záver je teda jasný - Vidlička a Syn nekončí, len si treba privstať alebo si pečivo rezervovať vopred. Ich výrobky sú evidentne žiadané a zákazníci sa o ne predbiehajú, taktiež ide o bezzvyškovú prevádzku, ktorá sa snaží zásobovať tak, aby nedochádzalo k zbytočnému plýtvaniu.



Najnovšie zo Slovenska

Najnovšie v Banskobystrickom kraji