Zabudol si vodič autobusu prestaviť budík? Banskobystričan sa sťažuje, že čakal na zastávke zbytočne


Zabudol si vodič autobusu prestaviť budík? Banskobystričan sa sťažuje

Foto: Zabudol si vodič autobusu prestaviť budík? Banskobystričan sa sťažuje, že čakal na zastávke zbytočne Foto: Facebook/Slovenská autobusová doprava Zvolen - SAD Zvolen

Michal z Banskej Bystrice opísal na sociálnej sieti negatívny zážitok, ktorý sa týka mestskej hromadnej dopravy. Ako priblížil, stal sa mu v pondelok ráno.

„To je ako možné, že keď má ísť autobus číslo 25 ráno o 5:15, skoro stále mešká alebo nepríde vôbec, ako dnes ráno? Čakám od 5:10 na zástave a nič, ostatné autobusy išli. A keď sa dozviem, že ten autobus, čo mal ísť o 5:15, išiel o hodinu skôr, lebo si šofér nepredstavil budík? Ako je to možné? Ešteže dnes ráno je celkom príjemne, ale čo v zime, keď bude vonku prituhovať?“ uviedol Michal.



Príspevok komentovala Lucia: Autobus išiel, ale o 10 až 15 minút skôr. Išla som ním.“ Ondrej sa pýta, ako v takom malom meste, ako je Banská Bystrica, môžu meškať autobusy. „A to nechodia každých 5 až 10 minút za sebou, ale šoféri majú aspoň 6 až 20 minút prestávku,“ doplnil.

Katarína napísala: „Raz mu to prepáčte. To sa už nestane.“ Zdenka s tým nesúhlasí: „To je pekné a vám to kto prepáči, že prídete neskoro do roboty a kto uverí, že nie vlastnou vinou?“ Katarína jej odpovedala: „Pozrite, nemyslím si, že je to pravidlo a netreba z toho robiť vedu. Jednoducho sa stalo.“

Naša redakcia oslovila SAD Zvolen, ktorá prevádzkuje autobusovú dopravu v Banskej Bystrici. Článok budeme aktualizovať.



Najnovšie zo Slovenska

Najnovšie správy Banskobystrický kraj