Kremnica má nové športové epicentrum. Sokolské ihrisko privítalo prvých športovcov


Nové športové srdce mesta. Sokolské ihrisko je oficiálne otvorené!

Foto: Kremnica má nové športové epicentrum. Sokolské ihrisko privítalo prvých športovcov
Galéria: 14 fotiek
Foto: Facebook/Mesto Kremnica

Kremnica potešila všetkých milovníkov športu - Sokolské ihrisko je oficiálne otvorené. Táto nová športová plocha prináša obyvateľom miesto, kde sa budú môcť venovať rôznym športovým aktivitám.

Otvorenie prebehlo slávnostne a nechýbali ani významní hostia. Primátor Martin Novodomec privítal prítomných so slovami vďaky za podporu a prácu, ktorá stála za týmto projektom. K nemu sa pridal aj generálny riaditeľ spoločnosti Tesco, Martin Kuruc, ktorá sa na financovaní projektu výrazne podieľala. Vrcholom programu bolo vystúpenie nášho olympijského víťaza v chôdzi, Jozefa Pribilinca, ktorý svojim príhovorom dodal celej udalosti športový charakter a motiváciu pre budúce generácie športovcov.

Podujatie však nebolo len o oficiálnych príhovoroch a symbolickom prestrihnutí pásky. Organizátori mysleli na všetkých, od najmenších predškolákov až po dospelých návštevníkov. O skvelú atmosféru sa postaral zabávač Miro Jílo, ktorý nielen že zabavil deti, ale aj prispel k radostnej atmosfére celého dňa. Okrem toho sa tím okolo občianskeho združenia V kondícii postaral o množstvo zábavných súťaží, ktoré deti i dospelí prijali s nadšením. Súťaže plné športového nasadenia priniesli na ihrisko radosť a zdravú súťaživosť.

Pre všetkých návštevníkov bolo pripravené aj občerstvenie, aby si mohli po športovom výkone doplniť energiu, informuje mesto. Prítomným detským aj dospelým športovcom boli odovzdané drobné darčeky, ktoré ešte viac umocnili radostnú atmosféru.





Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Banskobystrický kraj