VIDEO: Martin Geišberg sa vracia do Medzibrodu. Lístky na koncert sú už v predaji!


Do Medzibrodu prichádza koncert Martina Geišberga

Foto: VIDEO: Martin Geišberg sa vracia do Medzibrodu. Lístky na koncert sú už v predaji! Foto: FB Martin Geišberg

Po dvoch rokoch sa do Kultúrneho domu v Medzibrode vracia silná zostava, ktorá sľubuje nezabudnuteľný zážitok. Na dvojkoncerte vystúpi fenomenálny Martin Geišberg, známy svojím emotívnym prejavom a nezameniteľným štýlom. 

Spolu s ním sa predstaví aj talentovaný herec a muzikant Ondrej Kovaľ, ktorý svojim charizmou a energickým vystúpením určite okúzli publikum. Tretím do partie bude Tomáš Pohorelec, ktorý sa predstaví so svojou skupinou G.F.P., v ktorej pôsobia Maťo Urban, Juraj Smutný, Daniel Jankovič a Ján Adamovič.  

Martin Geišberg - herec, hudobník, skladateľ

Martin Geišberg študoval divadelnú dramaturgiu na Vysokej škole múzických umení v Bratislave. Niekoľkokrát sa zúčastnil festivalu Kremnické gagy ako dramaturg a moderátor a pracoval v bábkovom divadle „Na Rázcestí“ v Banskej Bystrici. Spolupracoval s Jonášom Záborským divadlom v Prešove a Mestským divadlom v Žiline.

Je autorom hudby k hudobno-poetickému recitálu Štyri ročné obdobia v Slovenskom národnom divadle, ktorý je založený na románe rovnomennej od Mariána Geišberga. Vystupoval na koncertoch s rôznymi kapelami a umelcami, najčastejšie so svojou skupinou UMK (Umenie milovať krásu).



Vstupné na tento kultúrny zážitok je 10 eur, a lístky si môžete rezervovať v Caffe bare U mňa v Medzibrode, kde sa nachádza príjemné prostredie na stretnutie s priateľmi pred koncertom. Môžete tiež zavolať na číslo 0949125988, alebo kontaktovať Potulné divadlo J+T prostredníctvom messengeru, prípadne využiť ďalšiu pobočku Caffe baru U mňa II.


Koncert sa koná v Medzibrode, Zdroj/banskabystrica.sk




Najnovšie zo Slovenska

Najnovšie správy Banskobystrický kraj