Po deviatich rokoch sa z milujúcej rodiny ocitol opäť v útulku. Psík vo Zvolene hľadá nový domov


Psík vo Zvolene hľadá nový domov

Foto: Po deviatich rokoch sa z milujúcej rodiny ocitol opäť v útulku. Psík vo Zvolene hľadá nový domov Foto: Facebook

Psík, ktorý našiel vo Zvolene nový domov v roku 2015, sa po dlhých rokoch ocitol opäť v útulku, kde jeho cesta kedysi začala. Osud ho nečakane vrátil späť po tom, čo sa jeho rodina nemôže o neho ďalej starať.

Psík sa tak po takmer desiatich rokoch z milujúceho domova vrátil na miesto, ktoré už bolo pre neho minulosťou. 

Menší psík, ktorý je zvyknutý na život v byte, dobre znáša prítomnosť iných mačiek a psíkov, čo z neho robí ideálneho spoločníka pre akúkoľvek domácnosť. Hoci má už nejaké to kilečko navyše a blíži sa k jeseni svojho života, stále je plný lásky a odhodlaný zlepšiť niekomu deň svojou prítomnosťou. Je úplne pripravený a vychovaný psík, nepotrebuje žiadny ďalší výcvik, len pokojné miesto, kde by mohol cítiť bezpečie a lásku.

Psík sa po deviatich rokoch opäť ocitol v útulku, Zdroj/Facebook-Autor/KS ZVolen



Momentálne čaká v útulku na ďalšiu šancu nájsť nový domov, alebo aspoň dočasnú opateru, kým si ho niekto opäť nevyberie. Ak máte priestor a chuť pomôcť, kontaktujte dievčatá z útulku na čísle 0918 505 254 alebo e-mailom na kszv.nika@gmail.com.

Tento psík ešte stále dúfa, že nájde niekoho, kto mu opäť poskytne milujúci domov, kde môže prežiť svoje zlaté roky v pokoji a šťastí.




Najnovšie zo Slovenska

Najnovšie správy Banskobystrický kraj