Chcel si vyzdvihnúť balík, najskôr by však musel odtlačiť auto. Príbeh z Banskej Štiavnice baví miestnych


Vodič v Štiavnici zaparkoval priamo v balíko boxe

Foto: Chcel si vyzdvihnúť balík, najskôr by však musel odtlačiť auto. Príbeh z Banskej Štiavnice baví miestnych Foto: FB Banská Štiavnica - Tomáš F.

Predstavte si situáciu, prídete si vyzdvihnúť balíček z packetového boxu, plní očakávania a radosti a čo nevidíte? Váš balíček síce čaká, ale v jeho ceste stojí... auto! Parkované tak tesne, že sa zdá, akoby vodič či vodička plánovali presťahovať celý box do najbližšieho obchodného centra.

To bol presne prípad, ktorý sa stal v Banskej Štiavnici. Auto zaparkované natlačené priamo na box Packety rozprúdilo diskusie plné humoru aj hnevu. „Nabudúce potlačiť ten box až do Billy, on je tam vlastne iba na okrasu. Zákon schválnosti pri vyberaní zásielky mi otvorilo spodnú schránku - samozrejme bez úspechu,“ napísal Tomáš, ktorého situácia zastihla. 

Autom do nabral rovno do balíko boxu, Zdroj/FB Banská Štiavnica, Autor/Tomáš F.



Diskutujúci sa však na situáciu pozreli s humorom, niektorí mali kreatívne riešenia. Jeden navrhol spustiť vodičovi gumy, aby si to zapamätal, ďalší by mu rovno odobral vodičský preukaz alebo – ako žartoval jeden z obyvatreľov – aj rodný list.

Boli však aj takí, ktorí sa s týmto parkovacím výkonom zabávali na účet šoféra, prípadne šoférky, pričom autíčko bolo označené za „malé, ale šikovné.” Vodič sa asi bál že fiatíku bude trčať zadok z parkovacieho miesta,“ poznamenal Marek ironicky. Dokonca sa objavili návrhy, ako by sa auto dalo jednoducho „odhodiť” bokom, keby tam boli dvaja silní jedinci. „Také malé auto hodíš nabok ako osmrkanú vreckovku,“ žartovali. 




Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Banskobystrický kraj