Vodičov z Banskej Bystrice čakajú takmer týždňové dopravné obmedzenia. Začínajú sa už v piatok


Dopravné obmezdenia v Banskej Bystrici začínajú v piatok

Foto: Vodičov z Banskej Bystrice čakajú takmer týždňové dopravné obmedzenia. Začínajú sa už v piatok Foto: freepik.com

 

 

 

Od piatku 18. októbra 2024 sa začne oprava povrchu vozovky na moste R1-191 ponad Medený Hámor, ktorá potrvá do stredy 23. októbra. Z dôvodu prác budú na trase pretrvávať dopravné obmedzenia. 


Opravy budú prebiehať v dvoch etapách. V prvej etape budú blokované pomalé jazdné pruhy v oboch smeroch. Práce začnú 18. októbra o 17:00 hod. rozmiestnením dočasného dopravného značenia v smere do Zvolena, pričom večer sa začne frézovanie a búracie práce.

Nasledujúci deň, 19. októbra, sa pokračuje v smere na Donovaly s rovnakými činnosťami. V nedeľu 20. októbra bude odstránené dočasné značenie v smere do Zvolena do 13:00 hod. a večer aj v smere na Donovaly.

Práce budú trvať až do stredy popoludnia

Druhá etapa, v ktorej budú blokované rýchle jazdné pruhy, začne v pondelok 21. októbra o 08:00 hod. označením úseku v smere na Donovaly. Po 10:00 hod. sa označí úsek v smere do Zvolena, kde sa následne začne s opravou. Práce budú pokračovať 22. októbra, pričom oprava bude dokončená 23. októbra, kedy bude tiež odstránené dočasné značenie v popoludňajších hodinách.

 

Vodiči by mali počítať s obmedzeniami a prispôsobiť tomu svoju jazdu. 



Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy