Za prenájom stánku na vianočných trhoch v Banskej Bystrici zaplatíte tisíce eur. Pozrite si cenník


Za prenájom stánku na vianočných trhoch v Banskej Bystrici zaplatíte tisíce

Foto: Za prenájom stánku na vianočných trhoch v Banskej Bystrici zaplatíte tisíce eur. Pozrite si cenník Foto: Facebook/Mesto Banská Bystrica

Mesto Banská Bystrica spúšťa prihlasovanie záujemcov o stánkový predaj na tohtoročných vianočných trhoch. Záväzné prihlášky spolu s povinnými prílohami môžu posielať do 25. októbra.

„Predvianočnú atmosféru na našom námestí aj tento rok spríjemnia predajné stánky s ponukou rôznorodého vianočného sortimentu od výrobkov z kovu až po vianočné ozdoby.  Nebudú chýbať ani klasické stánky s občerstvením, punčom a ďalšími tradičnými pochutinami. Atmosféru dotvoria farebné svetelné dekorácie a vianočné melódie,“ napísalo mesto na sociálnej sieti.


Stánky s občerstvením, teplé nápoje a vianočný punč budú pripravené pre obyvateľov a návštevníkov Banskej Bystrice denne od 11:00 do 23:00 v termíne od 29. novembra 2024   do 1. januára 2025.


„Tohtoročné vianočné trhy prinášajú jednu zásadnú novinku pre predajcov občerstvenia. Varené víno či punč budú predajcovia nalievať výhradne do zálohovateľných pohárov mesta,“ priblížilo mesto.

Zdroj: banskabystrica.sk

Mesto dodáva, že v cene je zahrnutý poplatok za predaj tovaru, prenájom predajného zariadenia, zapojenie a spotreba elektrickej energie, prenájom a čistenie verejného priestranstva a to za celé obdobie konania príležitostného trhu. Organizátor si vyhradzuje právo zmeny poplatkov pri vybraných druhoch tovaru a poskytovaných služieb.

Po prehodnotení doručených prihlášok bude vybraným účastníkom príležitostného trhu doručené  oznámenie so súhlasným stanoviskom mesta a podmienkami predaja v termíne do 4. novembra.



Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy