Členkové čižmy na platforme - Ako ich nastajlovať, aby vyzerali žensky?


Foto: Členkové čižmy na platforme - Ako ich nastajlovať, aby vyzerali žensky?

Veľa žien má k topánkam na platforme odmietavý postoj z dôvodu, že ich nevedia kombinovať alebo sa boja, že im tento typ obuvi nesadne. Obavy nie sú na mieste, pretože vďaka rôznorodým modelom iste natrafíte na také topánky, ktoré vám dokonale sadnú. Aké členkové čižmy na platforme vybrať a ako ich nastajlovať?

Členkové čižmy na platforme sú módne a pohodlné

Posledné zimné sezóny sa do popredia spomedzi všetkých typov obuvi dostali členkové čižmy na platforme. Hlavným benefitom členkových čižiem s platformou je komfort nosenia, keďže platforma dodá aj obuvi na opätkoch potrebnú dávku pohodlia. Zároveň ide o topánky, ktoré sa dajú nosiť a kombinovať s oblečením do práce, na bežné udalosti alebo do mesta. Členkové čižmy v prevedení s platformou vám dodajú centimetre navyše bez pocitov bolesti chodidiel. Platforma ja stabilná a dobre sa na nej chodí po rôznych povrchoch.

Univerzálnosť členkových čižiem na platforme tkvie nielen v rôznorodosti modelov, ale tiež v možnostiach vytvorenia rôznych outfitov. Vyzerajú rovnako dobre k nohaviciam, ako aj k sukni. Okrem toho vám dodajú extra sebavedomie a do vášho looku prinesú štipku extravagancie. Členkové čižmy na platforme v sebe spájajú moderný vzhľad, funkčnosť a komfort.

Aký model členkových čižiem na platforme vybrať

Platformové členkové čižmy sa predávajú v širokej škále dizajnov a farieb, a to od minimalistických až po extravagantné. Nemusíte behať po desiatkach obchodov, ak ste po jednom páre zatúžili. V internetovej ponuke značky CCC nájdete rôzne modely členkových čižiem v obľúbených farbách ako je čierne, béžová, biela alebo hnedá. Ich veľký výber ponúkajú aj kamenné predajne CCC.

Na opätku alebo bez? Medzi dva základné modely členkových čižiem na platforme patria topánky s platformou a opätkom alebo čisto len s platformou. Kombinácia platformy a opätku dodáva elegantnejší vzhľad a opticky predlžuje nohy, pričom stále poskytuje väčšiu stabilitu než klasické ihličky. Obuv len na platforme je ideálna na celodenné nosenie, keďže nezaťažuje chrbticu. Členkové čižmy na platforme môžu byť ozvláštnené rôznymi detailmi, ktoré im dodávajú jedinečný štýl. Zipsy sú praktické a pôsobia moderne, pracky pridávajú rockový nádych a zvýrazňujú tvar topánky. Strapce a retiazky sú skvelé na vytvorenie bohémskeho vzhľadu. Jemná kožušinka nielen zahreje, ale aj dodá topánkam luxusný zimný šmrnc.

Ženské a štýlové outfity s členkovými čižmami na platforme

Vďaka členkovým čižmám na platforme sa v zime nemusíte vzdať žiadneho kúska vo svojom šatníku. Vytvoriť dokážete ležérny, formálny, ženský i rebelský outfit. Na stretnutie v meste môžete s členkovými čižmami na platforme kombinovať úzke džínsy, oversized sveter alebo dlhú košeľu. Na zahriatie doplňte kožušinovú vestu. Ak ste fanúšičkou pohodlného športového štýlu, členkové čižmy na platforme budú skvelým doplnkom k legínam a mikine alebo bunde v športovom strihu. Tento outfit je ideálny pre každodenné aktivity.

S členkovými čižmami na platforme sa môžete stať aj rebelkou alebo naopak romantickou princeznou. Pre výrazný a odvážny look skúste členkové čižmy na platforme skombinovať s koženými nohavicami, tričkom s potlačou a koženou bundou. Pridajte výrazné retiazky na krk a visiace náušnice, zaručene zaujmete. Keď vo vás drieme romantická duša, vrstvite. Zvoľte ľahké šaty, pridajte sveter, pletený šál, klobúk a kabát v neutrálnych odtieňoch.

A čo členkové čižmy na platforme a elegancia? Aj táto kombinácia je možná. Pre vytvorenie ženského vzhľadu vytiahnite zo šatníku midi sukňu a priliehavý top. Nezabudnite na skrátené sako, čím vytvoríte harmóniu medzi elegantnosťou a miernou ležérnosťou. Ako nosiť členkové čižmy na platforme do práce? Ak to dress code vašej spoločnosti dovoľuje, obujete si čižmy na platforme v čiernej farbe a doplňte k nim úzke alebo cigaretové nohavice, blúzku a sako, prípadne vestu v pánskom strihu. Veľmi pekne vyzerá v takomto outfite aj kravata. Členkové čižmy na platforme sú skutočne výborným módnym kúskom, ktorý dokáže pozdvihnúť akýkoľvek outfit.



Zdroj: Inzercia/PR článok

Nitra
Bratislava
Trnava
Košice
Trenčín
Žilina
Trenčín
Bratislava
Prešov
Žilina
Nitra
Trnava
Košice
Prešov