FOTO: Ondrej sa snaží nájsť Zvolenčanku, ktorú stretol na koncerte Kabátu. Nehľadá práve vás?


Ondrej hľadá ženu, ktorú stretol na Kabáte vo Zvolene. Nie ste to práve vy?

FOTO: Ondrej sa snaží nájsť Zvolenčanku, ktorú stretol na koncerte Kabátu. Nehľadá práve vás? Foto: Facebook: Kabát (OFFICIAL)/iStock

O koncerte českej rockovej skupiny Kabát, ktorá vystúpila na vypredanom Zvolenskom štadióne, sme napísali niekoľko článkov. Jednou z tém bola autogramiáda, ktorá sa nakoniec zrušila. Druhou zase okradnutí ľudia, ktorí si kúpili vstupenky od podvodníkov a na vystúpenie sa tak nedostali.

Na sociálnej sieti sa najnovšie objavila prosba o pomoc s nájdením ženy, ktorú na koncerte stretol Ondrej, ale zabudol si od nej vypýtať telefónne číslo.



„Idem skúsiť, či náhodou. Na koncerte skupiny Kabát sme sa stretli s jednou dievčinou, ale potom som musel odísť a nevymenili sme si kontakt. Prosím o pomoc, bol by som rád, keby som ju našiel. Boli sme v prednej časti, ako je vyznačené na foto. Bola s 3 kamarátkami a 2 chalanmi. Jedna jej kamarátka sa nám objavila na fotke, možno ju niekto spozná. Dievča, ktoré hľadám, malo dlhé vlasy v cope, dioptrické okuliare, čiernu koženú bundu a je zo Zvolena. Má približne 30 až 35 rokov,“ opísal Ondrej, ktorý vám bude za akúkoľvek informáciu vďačný.

Zdroj: Facebook/Ondrej K.

Zrušená autogramiáda

Skupina Kabát aktuálne oslavuje 35. výročie vo svojej pôvodnej zostave. Pre svojich fanúšikov si pri tejto príležitosti pripravila „VEĽKÉ TURNÉ 2024 PO ČERTECH“. V rámci turné mala naplánované aj zastávky v štyroch mestách na Slovensku - v Bratislave, v Poprade, v Košiciach a práve aj vo Zvolene.

Okrem koncertu sa v meste mala konať aj autogramiáda, ktorá bola nakoniec zrušená. „S ohledem na aktuální zdravotní stav některých členů kapely a enormní šíření respiračních chorob musíme aktuálně do odvolání zrušit naplánované autogramiády. Prioritou jsou koncerty, a toto i pro nás nepříjemné řešení by nám mělo umožnit chystané koncerty bez problémů realizovat. Děkujeme za pochopení a těšíme se na další část tohoto turné,” vyjadril sa management kapely.



Trnava
Prešov
Trenčín
Bratislava
Trenčín
Nitra
Žilina
Nitra
Bratislava
Košice
Žilina
Košice
Trnava
Prešov