FOTO: Žiarsky jarmok sa tešil veľkej návštevnosti. Uhádnete, čoho sa predalo najviac?


Žiarsky jarmok má za sebou úspešný ročník

FOTO: Žiarsky jarmok sa tešil veľkej návštevnosti. Uhádnete, čoho sa predalo najviac?
Galéria: 30 fotiek
Foto: ziar.sk

Tohtoročný Žiarsky jarmok, ktorý sa konal uplynulý víkend, priniesol nielen krásne jesenné počasie, ale aj hojnú návštevnosť. Ulice mesta zaplnili stovky ľudí, ktorí si užívali stánky, remeselné výrobky a zábavu, ktorá bola pre nich pripravená.

Najväčším lákadlom jarmoku sa stali trdelníky. Na výber boli klasické, skalické, plnené a tie, ktoré sa pripravovali priamo na uhlíkoch. Dlhé rady pri stánkoch s trdelníkmi svedčili o ich obrovskej popularite medzi návštevníkmi. Okrem trdelníkov nechýbali ani tradičné párance, ktoré tiež lákali mnoho gurmánov. V ponuke stánkov sa našlo aj množstvo ručne vyrábaných výrobkov, od drevených predmetov až po drobné upomienkové suveníry.

Galéria: 30 fotiek

Okrem predajných stánkov si návštevníci mohli vychutnať bohatý sprievodný program, ktorý zahŕňal vystúpenia ľudových súborov a kapiel. Tradičné slovenské piesne roztancovali a rozospievali dav, pričom medzi najväčšie lákadlá patril koncert speváka Alana Murína. Atmosféra bola uvoľnená, a mnohí účastníci sa priamo zapájali do programu, čo podčiarkovalo pravý festivalový duch podujatia.


Spokojnosť s podujatím vyjadrila aj riaditeľka jarmoku Zuzana Beliančínová, ktorá poďakovala obyvateľom mesta za ich trpezlivosť a podporu. Žiarsky jarmok sa opäť stal miestom, kde sa stretli všetky generácie, a podujatie bolo hodnotené ako úspešné nielen z pohľadu návštevnosti, ale aj atmosféry. Aj vďaka krásnemu počasiu si ho tento rok užili tisíce návštevníkov, ktorí sa tešili z rozmanitej ponuky a zážitkov, ktoré jarmok priniesol.

Fotografie z podujatia zdieľalo mesto na sociálnej sieti. Atmosféru z jarmoku si môžete pozrieť vo fotoalbume nižšie.

Galéria: 30 fotiek





Trenčín
Trnava
Nitra
Trnava
Prešov
Nitra
Košice
Žilina
Trenčín
Prešov
Žilina
Košice
Bratislava
Bratislava