FOTO: V Dubovej pri Brezne došlo k tragickej nehode vlaku s osobným autom. Vodič auta na mieste zahynul


V Dubovej došlo k zrážke vlaku a osobného vozidla

FOTO: V Dubovej pri Brezne došlo k tragickej nehode vlaku s osobným autom. Vodič auta na mieste zahynul
Galéria: 9 fotiek
Foto: Facebook/Miroslav M.

V obci Dubová pri okresnom meste Brezno došlo k zrážke vlaku s osobným vozidlom. Na miesto dorazili hasiči, polícia aj záchranné zložky. Privolaný bol aj vrtuľník. Cesta je zablokovaná, vlak je odstavený na železničnej trati. V dôsledku nehody môžete očakávať dopravné zdržanie. 

Dopravná nehoda, ktorá sa odohrala v pondelok 14. októbra v dopoludňajších hodinách na železničnom priecestí v obci Nemecká, časť Dubová, sa skončila tragicky. Podľa informácií Polície SR-Banskobystrický kraj, pri incidente, ktorý sa stal na priecestí zabezpečenom svetelnou a zvukovou signalizáciou bez závor, vodič osobného auta Citroën Grand Picasso vrazil do dvojvozňového vlaku smerujúceho do Brezna.

Nehoda si vyžiadala život 77-ročného vodiča, zatiaľ čo jeho 43-ročný spolujazdec bol so zraneniami prevezený leteckou záchrannou službou do nemocnice. Na mieste tragédie boli prítomní aj odborníci z dopravy a zdravotníctva, ktorí sa podieľajú na vyšetrovaní okolností nehody. 


Podľa informácií leteckej záchrannej služby pri nehode zostali v aute zakliesnené obe osoby. Po vyslobodení hasičmi si posádka záchranárskeho vrtuľníka prevzala 43-ročného muža, ktorý bol pri vedomí a utrpel zranenia hrudníka, chrbtice a hlavy. Záchranári ho na mieste ošetrili, poskytli mu potrebnú liečbu, a následne bol v stabilizovanom stave prevezený vrtuľníkom do Fakultnej nemocnice v Banskej Bystrici. 

Fotografie z miesta zdieľal na sociálnej sieti jeden zo svedkov.Správu budeme aktualizovať o bližšie informácie. 


Prispejte nám na kávu

Nech sme bdelí a dokážeme prinášať nezávislé spravodajstvo aj o polnoci.

Prispieť na kávu




Nitra
Trenčín
Trnava
Prešov
Košice
Žilina
Bratislava
Košice
Bratislava
Prešov
Nitra
Trenčín
Trnava
Žilina