Útulok v Brezne má núdzu o deky a textílie. Máte doma niečo, čo môžete chlpáčom poskytnúť?


Útulok Tuláčik prosí o pomoc

Foto: Útulok v Brezne má núdzu o deky a textílie. Máte doma niečo, čo môžete chlpáčom poskytnúť? Foto: freepik.com, canva.com

Útulok Tuláčik v Brezne je jedným z veľkých útulkov v Banskobystrickom kraji, ktoré sa starajú o stovky chlpáčov. Hľadajú im domov a poskytujú opateru, akú potrebujú. Finančný príjem nemajú, a preto jediným zdrojom materiálov sú práve milovníci zvierat, ktorí sú ochotní pomôcť. Útulok má v tomto čase núdzu o deky a textílie. 

Deky potrebujú najmä šteniatka

Ak máte doma pretriedené letné oblečenie, ktoré ste nenosili, nevyhadzujte ho. Pomôcť môže štvornohým chlpáčom, ktorí ich v týchto mesiacoch potrebujú. Podľa slov útulku im došli všetky zásoby. „V našej opatere je veľké množstvo šteniatok, prosíme o pomoc. Prosíme o staré deky, plachty, uteráky a obliečky pre našich najmenších tuláčikov. Pri šteniatkach je spotreba textílií obrovská, veľmi prosíme o akúkoľvek pomoc,“ uviedol útulok. 

Spomínané predmety môžete doniesť priamo na miesto od 8:00 do 18:00 hod., no pokiaľ nemáte cestu okolo, všetko môžete poslať aj na adreu Útulku Tuláčik v Brezne. 

Útulok Tuláčik má núdzu o textílie, Zdroj/Facebook-Útulok Tuláčik



Prispejte nám na kávu

Nech sme bdelí a dokážeme prinášať nezávislé spravodajstvo aj o polnoci.

Prispieť na kávu


Zdroj: Facebook

Trenčín
Prešov
Žilina
Nitra
Trnava
Košice
Bratislava
Žilina
Trnava
Prešov
Trenčín
Bratislava
Nitra
Košice