Kasárne Brezno: Dopredaj bytov za nižšie ceny


Foto: Kasárne Brezno: Dopredaj bytov za nižšie ceny
Galéria: 11 fotiek

Rozhodujte sa rýchlo – nárast DPH ovplyvní stavebný trh

Blížiace sa zvýšenie DPH zo súčasných 20 % na 23 % výrazne ovplyvní ceny nehnuteľností. Už od nového roka sa ceny bytov v novostavbách môžu zvýšiť o tisíce eur. Ak uvažujete o investičnej kúpe bytu, teraz je ten správny čas konať. Kasárne Brezno vďaka blízkym lyžiarskym a športovným strediskám sú ideálne aj pre tých, ktorí plánujú využívať nehnuteľnosť na krátkodobý prenájom s rýchlejšou návratnosťou investície.

Byty sú dokončené – pripravené na okamžité užívanie

V projekte Kasárne Brezno  práve prebieha dopredaj dokončených a skolaudovaných bytov. Táto ponuka je atraktívna najmä pre investorov, ktorí chcú kúpiť nehnuteľnosť za nižšiu cenu pred tým, než dôjde k zvýšeniu DPH. V bytoch môžete začať bývať okamžite, čím minimalizujete náklady spojené s čakaním na dokončenie výstavby a prípadnými budúcimi zdraženiami, napríklad zdražením interiérového vybavenia.

Vhodné pre rodiny, ale aj na krátkodobý prenájom

V ponuke sú byty s dispozíciami 1+kk, 2+kk, 3+kk a atraktívne byty s predzáhradkami. Či už si vyberiete väčší byt v komfortnej rezidencii Gemini I , ktorá je súčasťou Kasární alebo zvolíte investíciu do menšieho bytu určeného na prenájom, ceny budú podstatne nižšie ako priamo v blízkom lyžiarskom stredisku či neďalekej Banskej Bystrici.

Galéria: 11 fotiek

Investícia do bytov v Kasárňach tak predstavuje zaujímavú alternatívu s vysokým potenciálom rastu hodnoty. Navyše, byty sú predávané v štandarde s bezpečnostnými vstupnými dverami, interiérovými dverami, podlahami, dlažbou a sanitou v kúpeľni a wc. Stačí už len doplniť nábytok a kuchynskú linku a váš byt je pripravený na prenájom alebo okamžité bývanie.

Ideálna občianska vybavenosť

Kasárne Brezno ponúkajú nielen skvelé byty, ale aj výbornú lokalitu s kompletnou občianskou vybavenosťou. Okrem troch najobľúbenejších reťazcov Tesco – Lidl – Kaufland nájdete v pešej dostupnosti lekáreň, obuv, domáce potreby, športové potreby a ďalšie prevádzky. Výborné dopravné napojenie robí lokalitu ideálnu aj pre tých, ktorí sa venujú zimným športom, golfu či cyklistike.

Vzorový byt a osobné obhliadky

Záujemcom o bývanie a investíciu je k dispozícii ukážkový kompletne zariadený vzorový byt. Keďže všetky byty sú dokončené a vybavené štandardom, záujemca si môže byt, o ktorý má záujem pozrieť ešte pred kúpou.

Banky znižujú úrokové sadzby, prípadný nárast DPH to však nevyváži

Súčasný vývoj na trhu hypoték je pre investorov priaznivý – úrokové sadzby klesajú, čo znamená výhodnejšie podmienky financovania kúpy. Tento pokles však nevykompenzuje zvýšenie DPH, ktoré môže zdvihnúť cenu nehnuteľnosti o značnú sumu. Preto je teraz ideálny čas na investíciu do bytov – zaujímavé ceny a priaznivé financovanie vytvárajú optimálne podmienky pre kúpu.

Získajte o bytoch v Kasárňach viac informácií a zoznámte sa s nimi osobne.

Obchodné zastúpenie v Brezne:
Brezno Reality, s.r.o., Rázusova 12, Brezno.

Kontakty:
0905 604 226 / 0918 821 700,  prípadne e-mailom na predaj@istrofinal.sk

                     

Viac informácie o projekte nájdete na www.kasarnebrezno.sk.





Zdroj: Inzercia/PR článok

Bratislava
Trnava
Bratislava
Prešov
Nitra
Prešov
Košice
Trenčín
Žilina
Nitra
Trnava
Košice
Trenčín
Žilina