VIDEO: Polícia zverejnila mrazivé video nehody, pri ktorej bol v Bystrici zrazený 11-ročný kolobežkár, auto nebzrdilo


Polícia v Bystrici zverejnila video z pondelkovej nehody

Foto: VIDEO: Polícia zverejnila mrazivé video nehody, pri ktorej bol v Bystrici zrazený 11-ročný kolobežkár, auto nebzrdilo Foto: Facebook/Polícia SR - Banskobystrický kraj

V pondelok 7. októbra sme informovali o dopravnej nehode, pri ktorej v Banskej Bystrici 11-ročný chlapec skončil pod kolesami auta. Polícia SR - Banskobystrický kraj zdieľala z dopravnej nehody video, z ktorého vám nabehnú zimomriavky. 

Dopravná nehoda sa stala v rannej špičke krátko pred 7:30 hod. na Švermovej ulici v Banskej Bystrici, konkrétne na priechode pre chodcov pod budovou Okresného úradu.


Podľa predbežných informácií vodič osobného auta jazdiaci v ľavom pruhu nezastavil ani neznížil rýchlosť pred priechodom, hoci v strednom pruhu stálo vozidlo, ktoré dalo prednosť chodcom prechádzajúcim cez priechod. Následne došlo k nárazu, pri ktorom bol zranený 11-ročný kolobežkár, ktorý prechádzal cez priechod spoločne s chodcom. Náraz ho odhodil na vozovku pred vozidlo.


Na mieste nehody nebol zistený alkohol u účastníkov. Kolobežkár bol prevezený do nemocnice, no napriek hrozivo vyzerajúcim záberom neutrpel vážne zranenia. Polícia v Banskej Bystrici vyšetruje bližšie okolnosti incidentu a miera zavinenia zatiaľ nie je známa.




Prispejte nám na kávu

Nech sme bdelí a dokážeme prinášať nezávislé spravodajstvo aj o polnoci.

Prispieť na kávu


Zdroj: banskabystrica.sk