FOTO: V Revúcej vyrastie obchodné centrum, prinesie 80 pracovných miest. Pozrite, ako bude vyzerať


FOTO: V Revúcej vyrastie obchodné centrum, prinesie 80 pracovných miest

FOTO: V Revúcej vyrastie obchodné centrum, prinesie 80 pracovných miest. Pozrite, ako bude vyzerať
Galéria: 10 fotiek
Foto: Facebook/Revúca - oficiálna stránka mesta

Revúca sa môže tešiť na nové obchodné centrum, ktoré má v blízkej budúcnosti výrazne zlepšiť dostupnosť tovarov a služieb. Výstavba začne v novembri tohto roka a privítanie prvých návštevníkov je plánované na leto 2025. Mesto o tom informovalo na sociálnej sieti.

Jedným z dôležitých prínosov nového obchodného centra bude podľa mesta vytvorenie približne 80 nových pracovných miest. Táto príležitosť môže pomôcť mnohým obyvateľom Revúcej získať stabilné zamestnanie, či už priamo v obchodných prevádzkach alebo v službách, ktoré budú s centrom spojené.️


Obchodné centrum ponúkne bohatý výber predajní pre každodenné potreby. Na ploche približne 6100 m² sa otvorí 10 prevádzok. Návštevníci budú môcť nakúpiť potraviny, drogériu, zmiešaný tovar, domáce potreby, obuv aj oblečenie. Pre motoristov bude na parkovisku k dispozícii samoobslužná autoumyváreň a čerpacia stanica.

„Tento projekt je skvelým príkladom, ako môže moderné obchodné centrum prispieť k zlepšeniu kvality života v meste, a to nielen v oblasti služieb a zamestnanosti, ale aj v environmentálnej udržateľnosti. Na streche vyrastie zelená strecha, a vďaka fotovoltickým panelom bude centrum využívať obnoviteľné zdroje energie,“ dodalo mesto.