Habera vystúpi v banskobystrickom klube. Lístkov je málo, uvidia ho len tí najrýchlejší


Habera vystúpi v banskobystrickom klube. Uvidia ho len tí najrýchlejší

Foto: Habera vystúpi v banskobystrickom klube. Lístkov je málo, uvidia ho len tí najrýchlejší Foto: Facebook/Ministry of Fun - Banská Bystrica

Po vypredaných letných koncertoch mali čakať Paľa Haberu a TEAM posledné tri zastávky v Prahe, Bratislave a Ostrave. Kapela sa však rozhodla, že pridá jeden zahrievací koncert

Pôjde tak o bonusové vystúpenie pod názvom HABERA & TEAM TOUR 100 SPECIAL iba pre 999 najvernejších a zároveň najrýchlejších fanúšikov v najväčšom a najmodernejšom klube na Slovensku Ministry of Fun v Banskej Bystrici.



Aktuálne sú dispozícii dve kategórie vstupeniek. Za klasické státie zaplatíte 49 eur, VIP státie na balkóne stojí o 20 eur viac, čiže 69 eur.

Zdroj: Facebook/Ministry of Fun - Banská Bystrica

Habera takmer onemel

Počas letného turné vystúpil Pavol Habera s kapelou TEAM aj v detvianskom amfiteátri. Počas koncertu sa na veľkoplošnej obrazovke striedali zábery nielen hudobníkov, ale aj prítomných fanúšikov. Medzi nimi sa nachádzala jedna žena, ktorá na niekoľko sekúnd dokázala zaujať celý dav.

Počas toho, ako znela skladba „Boli sme raz milovaní“, ktorú si Habera zaspieval v publiku, sa na plátne objavil záber Rimavskosoboťanky. Mala oblečené len tielko bez podprsenky, čo neuniklo žiadnemu pozornému oku. Keď sa zbadala na obrazovke, okamžite sa začala obliekať, aby si zakryla svoj dekolt. Viac informácií a aj autentické video si môžete pozrieť na tomto odkaze.



Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Banskobystrický kraj