Žiarsky jarmok spôsobí dopravné obmedzenia. Ktoré parkoviská budú bezplatné?


Žiarsky jarmok spôsobí dopravné obmedzenia. Kde zaparkujete zadarmo?

Foto: Žiarsky jarmok spôsobí dopravné obmedzenia. Ktoré parkoviská budú bezplatné? Foto: ziar.sk

V súvislosti so Žiarskym jarmokom 2024, ktorý sa bude konať v dňoch 10. až 12. októbra, budú pre cestnú premávku uzatvorené nasledovné niektoré ulice a časti mesta. Žiar nad Hronom o tom informuje na svojom webe.

V priloženej situačnej mapke môžete zistiť, ktoré ulice budú počas jarmoku uzatvorená a ako bude zabezpečená organizácia dopravy dotknutej lokality.

Počas dní konania jarmoku budú uzatvorené:

  • Svätokrížske námestie - 10. októbra od 11. hodiny obeda do polnoci, a od piatka, 11. októbra do od 5. hodiny rána nepretržite do soboty, 12. októbra do 20. hodiny večer.
  • Ulice Hviezdoslavova, Š. Moysesa (od križovatky z Ul. A. Dubčeka, po križovatku z Ul. A. Kmeťa) a Ul. A. Kmeťa - 11. októbra od 5. hodiny rána nepretržite do soboty 12. októbra do 20. hodiny večer.

„Z uvedeného dôvodu preto nebudú na týchto uliciach vo štvrtok obsluhované v oboch smeroch autobusové zastávky Svätokrížske námestie a Ul. Hviezdoslavova, v piatok a v sobotu zastávky MHD Svätokrížske námestie, Ul. Hviezdoslavova, Ul. A. Kmeťa a Ul. Dukelských hrdinov. Pre mestskú hromadnú dopravu a ostatnú cestnú premávku budú uvedené ulice opäť prejazdné v sobotu 12. októbra po 20. hodine večer,“ informoval Jaroslav Bahno z oddelenia infraštruktúry MsÚ v Žiari nad Hronom.

Vzhľadom na uvedené obmedzenie dopravy a parkovania budú zriadené dve bezplatné záchytné parkoviská na ulici Partizánska pri športovej hale a pri futbalovom štadióne.

Zdroj: ziar.sk

Prispejte nám na kávu

Nech sme bdelí a dokážeme prinášať nezávislé spravodajstvo aj o polnoci.

Prispieť na kávu