FOTO: Zvolenčanke neznámy vinník poškodil auto. Nebuďte zbabelec a prihláste sa, odkazuje mu


FOTO: Zvolenčanke poškodili auto. Vinníkovi odkazuje, aby sa prihlásil

FOTO: Zvolenčanke neznámy vinník poškodil auto. Nebuďte zbabelec a prihláste sa, odkazuje mu
Galéria: 7 fotiek
Foto: Facebook/Barbora T.

Zvolenčanku Barboru čakalo nemilé prekvapenie. Keď prišla ku svojmu autu, tak zistila, že jej ho niekto poškodil. Túto informáciu spolu s fotografiami zdieľala v miestnej facebookovej skupine.

„Chcela by som poprosiť alebo vyzvať toho, kto štvrtok ráno okolo 5:47 nabúral moje auto na Kozačekovej ulici pred Daňovým úradom v smere na Poborovú, aby sa prihlásil. Chápem, že nehody sa stávajú, ale je potrebné sa k tomu priznať a pomôcť k náprave,“ opísala žena.


Zároveň dodala, že ak sa tento vinník „stane zbabelcom a neprihlási sa“, tak prosí kohokoľvek, kto niečo videl alebo zaregistroval čerstvo nabúrané či oškreté auto na pravej prednej strane, aby ju kontaktoval.


Tento príspevok komentovalo viacero ľudí. „Mne sa to prihodilo už dvakrát za tie roky, čo tam parkujem a veru nenašiel sa vinník. Držím palce,“ uviedla Michaela. No typický Zvolen. Mne na Západe niekto doškrabial celú ľavú stranu auta, proste sa tam vybláznil. Našťastie, mám staršie auto, inak by ma švihlo,napísala Ivana.

Iná Zvolenčanka prišla so všeobecným riešením problematiky: „Dúfam, že sa nájde niekto, čo aspoň niečo zaregistroval alebo nejaká kamera. Ja by som brala ako plus, keby pri jazdách v autoškole aj toto brali na zreteľ a vysvetlili, načo sa platí nejaké PZP a podobne. Lebo očividne 3/4 národa ani netuší, čo to je.

Andrea dodala: V poslednej dobe je to taký nešvár vo Zvolene. Mne v piatok tiež niekto oškrel auto na parkovisku vedľa Klema a tiež sa neunúval zanechať číslo. Nechápem, veď sa platia poistky. Smutné je to.

Prispejte nám na kávu

Nech sme bdelí a dokážeme prinášať nezávislé spravodajstvo aj o polnoci.

Prispieť na nezávislé správy z regiónov




Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Banskobystrický kraj