VIDEO: Nebezpečná jazda vodiča pri Žiari nad Hronom. Ľudia si myslia, že nebol triezvy


VIDEO: Nebezpečná jazda vodiča pri Žiari nad Hronom, ľudia ho skritizovali

Foto: VIDEO: Nebezpečná jazda vodiča pri Žiari nad Hronom. Ľudia si myslia, že nebol triezvy Foto: Facebook/Dopravný servis Žiar a okolie

Na internete sa objavilo video z víkendu, na ktorom je zachytená riskantná jazda neznámeho šoféra. Do miestnej facebookovej skupiny ho pridala žena, ktorá sedela vo vozidle idúcom za ním.

Dajte si pozor. Pri zjazde z diaľnice pri Lehôtke pod Brehmi ohrozil dve autá - nedal prednosť. Kameru som zapla neskôr, ale veľká časť v protismere do Banskej Štiavnice. Plná čiara a zákruty tiež protismer,priblížila žena.


Pod videom sa okamžite začali zbierať rôzne názory. Podľa Romana nebol vodič triezvy, s čím sa stotožnili aj ďalší ľudia. Iný zdôrazňovali, že takéhoto šoféra bolo treba okamžite nahlásiť na polícii.



„Policajné hliadky by mali dávať fúkať a aj IQ testy. Bolo by menej podobných vodičov,“ myslí si Miloš. „Takíto idioti, potom havárie alebo aj tragédie spôsobia. A im nič nebude,“ napísala Martina.

Tam na tom výjazde R1 v Lehôtke pod Brehmi je to bežné, tam veľa vodičov nedáva prednosť a ohrozuje autá, čo sú na hlavnej ceste,“ vyjadrila sa Michaela. Ak aj vy narazíte na cestách na nebezpečných vodičov, okamžite kontaktujte políciu, aby mohla obratom konať a zasiahnuť.

Prispejte nám na kávu

Nech sme bdelí a dokážeme prinášať nezávislé spravodajstvo aj o polnoci.

Prispieť na nezávislé správy z regiónov


Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Banskobystrický kraj