Počas leta sa zavreli pošty vo Zvolene, dve pobočky sú stále zatvorené. Otvoria sa vôbec?


Otvoria sa pobočky pošty vo Zvolene?

Foto: Počas leta sa zavreli pošty vo Zvolene, dve pobočky sú stále zatvorené. Otvoria sa vôbec? Foto: Facebook/ Slovenská pošta a.s.

 

 


 

 

 

 

Počas leta sa zatvorilo viacero pobočiek Slovenskej pošty vo Zvolene, čo vyvolalo obavy miestnych obyvateľov, či sa ešte niekedy otvoria. Dve pobočky sú stále uzavreté, a tak sme sa pýtali, či hrozí, že ich činnosť tento rok nebude obnovená.

Niektoré sú stále zatvorené

„Slovenská pošta každoročne obmedzuje počas letného dovolenkového obdobia prevádzku svojich pobočiek,“  uviedol Martin Guzi, hovorca Slovenskej pošty. Vysvetlil, že v tomto období sa spoločnosť snaží o efektívne využitie ľudského potenciálu. Pošty sú tak obmedzené na najnižšie možné využitie v rámci celého roka. V tomto čase majú ich zamestnanci nárok na čerpanie dovoleniek a regeneráciu. 

Vo Zvolene sú ešte zatvorené pobočky Zvolen 2 a Zvolen 6. „Doručovanie zásielok je zabezpečené v plnom rozsahu. Zvolenčania môžu využiť služby ďalších troch pobočiek Slovenskej pošty vo Zvolene. Slovenská pošta vo Zvolene zároveň prevádzkuje štyri BalíkoBOXy a jeden PoštaPOINT,“ poskytol zákazníkom možnosti Martin Guzi. 

Otvoria sa za pár dní

Pobočky sa po skončení letného obdobia pre verejnosť otvoria a k dispozícii budú podľa platných neobmedzených otváracích hodín. Guzi ubezpečil občanov Zvolena, že sa Slovenská pošta aktuálne nechystá zavrieť žiadnu zo svojich pobočiek. 




Najnovšie zo Slovenska

Najnovšie správy Banskobystrický kraj