Žena hľadá majiteľku dogy, ktorá jej pri Banskej Bystrici napadla psa. Má tržné rany a zlomené rebrá


Žena hľadá majiteľku dogy, ktorá jej pri Banskej Bystrici napadla psa

Foto: Žena hľadá majiteľku dogy, ktorá jej pri Banskej Bystrici napadla psa. Má tržné rany a zlomené rebrá Foto: Pexels/Ilustračné foto

Vo facebookovej skupine, ktorá sa týka života vo Zvolene a okolí, sa objavila naliehavá prosba. Klaudia v príspevku píše, že hľadá majiteľku dogy, ktorá v nedeľu na oddychovom mieste v Malachove  napadla jej psa.

Pes bol bez vôdzky a napadol našu Weimarku, ktorá mala na sebe postroj a jej majiteľ  ju držal, nemala sa ako brániť. Ak ste milovníkom psov a máte charakter, tak sa ozvite, lebo to isté sa môže stať aj vášmu psovi a neviem, ako by ste reagovali,“ napísala žena.


Zranený pes skončil v opatere zverolekára. Má veľké tržné rany a zlomené rebrá„Na základe určitých veci vieme, že majiteľka dogy je pôvodom z Ukrajiny. Avšak nevieme, či býva v Banskej Bystrici, alebo či tu nebola len na výlete a podobne. Preto prosíme o akékoľvek informácie.“


Príspevok komentovali viacerí ľudia. V takýchto prípadoch treba psa pustiť a nedržať ho, lebo nemá absolútne žiadnu šancu nič spraviť a už vonkoncom nie majiteľ,“ myslí si Michal.

Čo vám bránilo to riešiť na mieste? Podľa mňa jednoduchšie ako tu pátrať po nej po Facebooku,“ pýtala sa Lucia. Klaudia jej odpovedala: Pani zlatá, ten pes má veľké tržné rany, zlomené rebrá a pľúca sa ešte sledujú. Myslíte, že bol čas čakať a hľadať majiteľa alebo okamžite letieť na veterinu?

Dominik napísal, že každý majiteľ psa má vedieť, že pri incidente sa vymieňajú kontakty. Pes ide automaticky trikrát v priebehu dvoch týždňov na vyšetrenie k svojmu veterinárovi, aby vylúčil prípadné choroby a výsledky doručuje poškodenému.



Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Banskobystrický kraj