Vyšetrovanie drámy z Novej Bane pokračuje. Polícia obvinila muža, ktorý mal napadnúť dve osoby nožom


Polícia obvinila muža, ktorý bodol dve osoby na jarmoku v Novej Bani

Foto: Vyšetrovanie drámy z Novej Bane pokračuje. Polícia obvinila muža, ktorý mal napadnúť dve osoby nožom Foto: Facebook/Polícia Slovenskej republiky

Počas uplynulých dní sa v obci Nová Baňa konal tradičný Novobanský jarmok, ktorý sa pre skupinu mužov zmenil na drámu. Ako informoval v sobotu portál Bystricak.sk, neznámy páchateľ počas slávnosti zaútočil na niekoľkých návštevníkov nožom.


Z tohto dôvodu sa na internetovom diskusnom fóre vznikla prosba o pomoc. „Dnes v noci dobodali pár ľudí na hodoch v Novej Bani. Jeden človek je už po operácii. Vôbec netuším o čo išlo, preto potrebujem Vašu pomoc,“ napísala priateľka jedného z mužov.

Polícia začala po útoku vyšetrovanie, pričom v súčasnosti už obvinila muža, ktorý mal na jarmoku napadnúť dve osoby. Túto skutočnosť potvrdila Mária Faltániová, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici.

Obvinený bol umiestnený do cely policajného zaistenia a vyšetrovateľ podal návrh na vzatie obvineného do väzby,“ doplnila krajská policajná hovorkyňa Faltániová. Obidve napadnuté osoby sa aktuálne nachádzajú v nemocnici a sú mimo ohrozenia života.  



Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Banskobystrický kraj