×

Pripojte sa k nám na WhatsAppe

Nezmeškajte najnovšie správy. Kliknutím na tlačidlo sa pripojíte k nášmu kanálu.

Pripojiť sa

Neviete, kde je Marián Tancoš? Mierne krívajúceho muža naposledy videli v Žiari nad Hronom


Foto: Neviete, kde je Marián Tancoš? Mierne krívajúceho muža naposledy videli v Žiari nad Hronom Foto: Facebook/Polícia SR - Banskobystrický kraj

Polícia v Žiari nad Hronom žiada verejnosť o pomoc pri hľadaní nezvestného 47-ročného Mariána Tancoša, ktorý pochádza z Prenčova, no v poslednom období žil ako človek bez domova v Žiari nad Hronom. Marián bol naposledy videný 17. septembra na Priemyselnej ulici v Žiari nad Hronom a odvtedy o ňom nikto nemá žiadne informácie.

Marián Tancoš je vysoký približne 175 centimetrov, váži okolo 75 kilogramov, má modré oči a tmavé vlasy ostrihané na krátko. Ľudia, ktorí ho poznajú, tvrdia, že sa dá spoznať aj podľa signifikantnej chôdze, pretože mierne kríva. Keď bol videný naposledy, mal na sebe tmavomodrú mikinu, červenú vestu, bledomodré rifle a čierne botasky. So sebou mal aj čierny ruksak s výraznými striebornými zipsami. 

Polícia vyzýva všetkých, ktorí majú akékoľvek informácie o tom, kde by sa Marián mohol nachádzať alebo by mohli viesť k jeho vypátraniu, aby čo najrýchlejšie kontaktovali číslo 158.

Prečítajte si viac: