×

Pripojte sa k nám na WhatsAppe

Nezmeškajte najnovšie správy. Kliknutím na tlačidlo sa pripojíte k nášmu kanálu.

Pripojiť sa

VIDEO: Vo Zvolene pribudol stánok s langošmi. Občania sú z neho nadšení, nahradil tradičnú prevádzku


Foto: VIDEO: Vo Zvolene pribudol stánok s langošmi. Občania sú z neho nadšení, nahradil tradičnú prevádzku Foto: Facebook/Zvolenské langoše

Leto, obdobie kúpalísk a letných pochúťok sa už skončilo, no zvolenskými ulicami sa stále nesie vôňa langošov. Na ulici T.G. Masaryka 1 totižto funguje predajňa, kde si jedlo môžete zobrať kedykoľvek so sebou. Obyvatelia mesta sú z miestnych langošov nadšení. 

Na sociálnej sieti sa objavilo video prevádzky Zvolenské Langoše. Zvolenčania kysnuté vyprážané placky považujú za fantastické. Cena je podľa nich primeraná, a najmä sa rovná kvalite a chuti jedla. „3,50 eur aj so všetkým. Cena super a je aj veľký a hlavne chutný,“ píše v komentári na sociálnej sieti Barbora, spokojná zákazníčka podniku.  

Miesto langošov má svoju tradíciu

V stánku na ulici T. G. Masaryka sa vystriedalo množstvo podnikov. Zvolenčania si pamätajú aj na prevádzky, ktoré fungovali pred desiatkami rokov. „Pamätám si keď tam bola stará Mašľa a piatky a soboty celú noc. Rada až po zámok dobre že nie. Bodaj by sa opäť tomuto stánku darilo tak ako pred tým,“ píše Filip. 

Ohlasy sú veľmi pozitívne. „Veľmi som bol spokojný, odporúčam.“ „Veľmi chutné. Oplatí sa zastaviť,“ píšu Zvolenčania. Prevádzku odporučila aj Marcela: „Tých sa nedá nikdy presýtiť sú úžasné. Neoľutujete, sú ako nebíčko v papuľke.“



Otvorené až do noci

Ak sa rozhodnete navštíviť tento podnik, nezabudnite si hotovosť. V podniku zatiaľ nie je možná platba kartou. V ponuke majú langoše klasické aj plnené. Platbu kartou preferujú aj Zvolenčania „Ešte treba platba kartou a firma oproti ide za nákup,“ píše Zvolenčanka, ktorá by si vedela predstaviť aj nižšie ceny. 

 Spokojní zákazníci pochvaľujú nie len jedlo, ale aj obsluhu. Stánok je otvorený od pondelka do štvrtku od 10:00 hod. do siedmej večer. V piatok sa otvára rovnako, no otvorený je až do noci 2:00 hod. V sobotu si v stánku môžete pochutnať od 12:00 hod. až do 2:00 hod. V nedeľu je podnik zatvorený. Pokiaľ sa vám nechce postaviť z domu, langoše si môžete objednať cez bistro.sk až ku dverám. 

Zvolenčania si pochvaľujú langoše. Zdroj: Facebook





Prečítajte si viac:



Zdroj: Facebook/ZVOLEN-fórum