×

Pripojte sa k nám na WhatsAppe

Nezmeškajte najnovšie správy. Kliknutím na tlačidlo sa pripojíte k nášmu kanálu.

Pripojiť sa

Tajomný metalista z vrátnice? Zistite, kto je strážca umeleckej školy Jána Cikkera


Foto: Tajomný metalista z vrátnice? Zistite, kto je strážca umeleckej školy Jána Cikkera Foto: Facebook/Nadácia Zdravé mesto, Autor: Peter Coch

Stalo sa už aj vám, že niekoho pravidelne stretávate a máte pocit, že ho poznáte, no nieviete o ňom takmer nič? Komunitná nadácia zdravé mesto sa s takýmto niečím popasovala. Pravidelne predstaví verejnosti osobnosť mesta, ktorú bežne stretávate a prostredníctvom projektu Ľudia Banskej Bystrice sa o nej môžete dozvedieť viac.

Radovan zo ŽUŠ-ky

Komunitná nadácia na sociálnu sieť pravidelne pridáva fotografiu s krátkym popisom občana alebo občianky z Banskej Bystrice. Sú to obyvatelia mladí i starí, známi i menej známejší. Tento týždeň nadácia predstavila Radovana. 

Radovana nadácia predstavila tento týždeň, Zdroj/Facebook-Nadácia Zdravé mesto


„Každý, kto navštívil Základnú umeleckú školu Jána Cikkera dole na nábreží Banskej Bystrice určite stretol tohto típka z vrátnice. Rado je stále usmiaty človek s výzorom metalistu, občas aj s gitarou sediaci za počítačom dole na prízemí pri vchode. Víta i odprevádza deti aj rodičov chodiacich do umeleckej školy. Bez jeho charizmy a prítomnosti si túto inštitúciu už ani neviem predstaviť. A rozhovory s ním sú vždy poučné a zábavné zároveň,“ píše o Radovanovi nadácia. 


Fotografie pre projekt zhotovuje Peter Cosh Shaman, banskobystrický fotograf, ktorý milujeme fotografiu, zábavu a rozhovory s ľuďmi. 



Prečítajte si viac:



Zdroj: Facebook/Nadácia Zdravé mesto