Ďalší vodiči v Banskobystrickom kraji šoférovali pod vplyvom drog. Okrem marihuany našli aj metanfetamín a extázu


Ďalší vodiči v Banskobystrickom kraji šoférovali pod vplyvom drog

Foto: Ďalší vodiči v Banskobystrickom kraji šoférovali pod vplyvom drog. Okrem marihuany našli aj metanfetamín a extázu Foto: pixabay.com

V Banskej Bystrici policajti počas uplynulých dní zadržali troch vodičov, ktorí šoférovali pod vplyvom drog. Jeden z nich mal pri kontrole metamfetamín a extázu, ďalší dvaja mali pozitívne testy na THC. Všetkým trom bol zakázaný ďalší pohyb po cestách.

Polícia na sociálnej sieti apeluje na vodičov, aby sa vyhýbali omamným látkam počas jazdy, čím môžu predísť tragédiám.



Prvým vodičom bol, podľa informácií Polície SR - Banskobystrický kraj, 34-ročný obyvateľ Banskej Bystrice, ktorého zastavili a kontrolovali v piatok 6. septembra. Test na drogy ukázal pozitívny výsledok na THC, čo naznačuje konzumáciu marihuany. O deň neskôr, v sobotu, sa do podobnej situácie dostal 27-ročný Banskobystričan. Aj u neho policajti zistili prítomnosť THC v tele.

Zdroj: Facebook/Polícia SR - Banskobystrický kraj

Tretí prípad sa odohral v noci, kedy o pol druhej ráno zastavili na Golianovej ulici 36-ročného vodiča z Humenného. Tento vodič najprv tvrdil, že nemá pri sebe žiadne doklady, keďže v Nemecku, kde často jazdí, mu stačí mať ich v mobilnej aplikácii.

Následnou kontrolou však policajti zistili, že vodičský preukaz má zadržaný. Skríningový test navyše odhalil prítomnosť metamfetamínu, a v zdravotníckom zariadení testy potvrdili aj extázu. 



Zdroj: Facebook/Polícia SR - Banskobystrický kraj

Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Banskobystrický kraj