×

Pripojte sa k nám na WhatsAppe

Nezmeškajte najnovšie správy. Kliknutím na tlačidlo sa pripojíte k nášmu kanálu.

Pripojiť sa

Zdrogovaný mladík z Banskej Bystrice ohrozoval premávku. Vodičák mu vzali už za predošlú jazdu pod vplyvom drog


Foto: Zdrogovaný mladík z Banskej Bystrice ohrozoval premávku. Vodičák mu vzali už za predošlú jazdu pod vplyvom drog Foto: Facebook/Polícia SR - Banskobystrický kraj

Policajná hliadka zastavila vo štvrtok 23-ročného vodiča, ktorý už na prvý pohľad nevzbudzoval dôveru. Na žiadosť o predloženie dokladov im mladík oznámil, že žiadne nemá. Podľa informácií polície stratil občiansky preukaz a jeho vodičský preukaz mu bol zadržaný.

A dôvod? Zákaz viesť motorové vozidlo mu bol udelený až do mája 2025 za predchádzajúcu jazdu pod vplyvom omamných látok.


Policajti neváhali a okamžite podrobili mladého vodiča dychovej skúške a následne aj drogovej kontrole. Výsledkom bol pozitívny test na metamfetamín. Výsledky z miesta potvrdil aj skríningový test v zdravotníckom zariadení. 

Alarmujúci je predovšetkým fakt, že ani predošlý trest ho neodradil od ďalšieho porušenia zákona. O jeho osude teraz rozhodne súd, ktorý bude zohľadňovať nielen jeho predošlé priestupky, ale aj opakované nezodpovedné správanie za volantom.

Prečítajte si viac: