×

Pripojte sa k nám na WhatsAppe

Nezmeškajte najnovšie správy. Kliknutím na tlačidlo sa pripojíte k nášmu kanálu.

Pripojiť sa

Psov vo Zvolene našli v zlých podmienkach. Banská Bystrica žiada občanov o pomoc, zapojiť sa môžete aj vy


Foto: Psov vo Zvolene našli v zlých podmienkach. Banská Bystrica žiada občanov o pomoc, zapojiť sa môžete aj vy Foto: Facebook/Mesto Banská Bystrica

V stredu bolo do banskobystrickej karanténnej stanice prevezených 10 psíkov z dvoch nevhodných lokalít vo Zvolene. Kapacita stanice je týmto naplnená na maximum. Mesto na sociálnej sieti žiada obyvateľov o pomoc pri záchrane a pomoci poskytovanej psíkom.

Pomôcť môžete veľmi jednoducho

Do príchodu nových obyvateľov sa ošetrovateľky starali o 43 psov, no s ďalšími prírastkami výrazne stúpla spotreba krmiva, najmä granúl pre menšie aj väčšie plemená. „Ak máte možnosť, pomôžte naplniť prázdne brušká psíkov kvalitnou stravou, ktorú v ich veľakrát zanedbanom stave veľmi potrebujú,“ píše mesto Banská Bystrica na sociálnej sieti. 

Psíkovia, často v zanedbanom stave, potrebujú kvalitnú stravu, aby sa zotavili. Ak máte možnosť pomôcť, krmivo môžete zakúpiť priamo cez webovú stránku www.preutulky.sk, kde karanténnu stanicu Zvolen nájdete pod číslom 4. Tovar bude doručený priamo do zariadenia. Alternatívne môžete granule a konzervy doniesť osobne po telefonickom dohovore na čísle 0918 505 254.

Desať psov bolo prevezených do karanténnej stanice, Zdroj/Facebook/Mesto Banská Bystrica


Prečítajte si viac:



Zdroj: Facebook/Mesto Banská Bystrica