Poslanec z Hnúšte zavinil nehodu, z miesta činu ušiel. Na druhý deň sám prišiel na políciu


Poslanec z Hnúšte ušiel z miesta nehody. Na druhý deň prišiel na políciu

Foto: Poslanec z Hnúšte zavinil nehodu, z miesta činu ušiel. Na druhý deň sám prišiel na políciu Foto: Facebook/Polícia SR

Poslanec Hnúšte z futbalového zápasu odišiel autom. Neďaleko ihriska však spôsobil dopravnú nehodu, no z miesta činu ušiel. Deň na to sa sám prišiel priznať na policajnú stanicu. O nehode informoval portál tvnoviny.sk

Mestský poslanec a učiteľ na základnej škole, Marian Petrok, na križovatke za štadiónom nedal prednosť autu na hlavnej ceste. Z miesta činu odišiel a auto zaparkoval pred svojím panelákom. Podľa slov polície ho doma v ten večer nenašli. 



Vodič tohto vozidla narazil do osobného auta, pričom na mieste nezotrval. Pokračoval v jazde ďalej až na Klokočovu ulicu, kde toto vozidlo zaparkoval, uzamkol a z miesta odišiel,“ vyjadrila sa pre tvnoviny.sk hovorkyňa banskobystrickej krajskej polície, Petra Kováčiková.

Hrýzlo ho svedomie

Poslanec Petrok sa ráno po nehode sám hlásil na policajnej stanici. Podstúpil dychovú skúšku, ktorá ukázala negatívne výsledky. Páchateľovi nebol zadržaný vodičský preukaz a šoférovať môže až kým správny orgán nerozhodne o jeho odobratí. 


Prispejte nám na kávu

Nech sme bdelí a dokážeme prinášať nezávislé spravodajstvo aj o polnoci.

Prispieť na kávu


Zdroj: tvnoviny.sk

Prešov
Trenčín
Prešov
Trnava
Košice
Bratislava
Nitra
Bratislava
Trnava
Žilina
Trenčín
Žilina
Nitra
Košice