×

Pripojte sa k nám na WhatsAppe

Nezmeškajte najnovšie správy. Kliknutím na tlačidlo sa pripojíte k nášmu kanálu.

Pripojiť sa

Pozor na zmenenú dopravnú značku v Banskej Štiavnici. Niektorí vodiči o nej nevedia, ďalší ju ignorujú


Foto: Pozor na zmenenú dopravnú značku v Banskej Štiavnici. Niektorí vodiči o nej nevedia, ďalší ju ignorujú Foto: Google Maps/Staré značenie

Šofér Marek upozorňuje ďalších vodičov v Banskej Štiavnici sa zmenu dopravného značenia. Podľa jeho slov o novej značke niektorí nevedia a ďalší ju zase ignorujú.

„Chcel by som upozorniť na značku na Dolnej ulici. Zmenila sa na zákaz vjazdu všetkých vozidiel, čiže jednosmerka. Žiaľ, niektorí o nej nevedia a tí, čo vedia, tak arogantne idú aj napriek zákazu. Bolo by dobré rešpektovať aj túto značku, aby sa človek nemusel báť, že do neho niekto vpáli, keď vychádza z parkoviska, napísal Marek.



Príspevok komentovali viacerí ľudia. „Držím palce, na Dobšinského to takto vodiči áut a bicyklov ignorujú už viac ako 15 rokov. Akurát, keď mi tak dobre rozbehnutý cyklista preletí cez auto a jeho dieťa za ním, tak s tým budem musieť žiť ja, že? pýta sa Katarína.

„Je bežné, že pri Terne na Drieňovej vychádzajú ľudia z parkoviska do protismeru v jednosmerke akoby sa nechumelilo, napísala Zuzana.

Ladislav podotkol, že to „zase bude nejaká protekčná značka. Marek mu odpovedal: „Ono na škodu to nie je, lebo keď človek vychádza z toho parkoviska, tak niektorí letia zhora ako blázni a aspoň má čas reagovať. Ale keď ide aj zospodu, tak to je dosť nebezpečné.“

Prečítajte si viac: