×

Pripojte sa k nám na WhatsAppe

Nezmeškajte najnovšie správy. Kliknutím na tlačidlo sa pripojíte k nášmu kanálu.

Pripojiť sa

FOTO: Cez víkend sa môžete poriadne vybehať. Vo Zvolene sa koná pretek Odvážne labky


FOTO: Cez víkend sa môžete poriadne vybehať. Vo Zvolene sa koná pretek Odvážne labky
Galéria: 19 fotiek
Foto: dogland.sk

V sobotu 7. septembra sa vo Zvolene koná ďalší ročník preteku Odvážne labky. Akcia bude prebiehať pri zvolenskej priehrade Môťová, kde si spoločne zasúťažia majitelia so svojimi domácimi miláčikmi. 

Výťažok z podujatia poputuje na pomoc útulkom. Pokiaľ nemáte vlastného psíka, no chceli by ste sa behu zúčastniť, môžete spríjemniť deň niektorým z útulkáčov. Občianske združenie Túlavá labka ponúka možnosť vyvetrať jedného z ich psíkov. Práve pre spomínané záchranné centrum poputuje polovica zisku z preteku. Pokiaľ sa behu nechcete zúčastniť, ale radi by ste sa stali súčasťou akcie, neváhajte podporiť tých, ktorí sa postavia na štart. Vstupné na akciu je dobrovoľné.

Galéria: 19 fotiek

Trasa je pre bežcov prispôsobená tak, aby otestovala každé majiteľa aj psíka. Pre návštevníkov je pripravený pestrý sprievodný program, ktorí si užijú všetci milovníci psov. 


Na mieste budú poskytnuté všetky špeciálne služby, ktoré psíky a ich majitelia potrebujú. Každý štvornohý súťažiaci ráno prejde veterinárnou prehliadkou, aby sa zistilo, či je pre neho vysoká záťaž bezpečná. Trasa je však navrhnutá tak, aby ju zvládli všetky zdravé psy. Či už ide o domasedov alebo športovcov. 

Všetky bližšie informácie k preteku a prihlasovaniu si môžete nájsť na stránke dogland.sk.

Galéria: 19 fotiek





Prečítajte si viac:



Zdroj: dogland.sk, Facebook-Odvážne labky