Z väznice v Rimavskej Sobote utiekol 35-ročný Július. Na pravom ramene má vytetovaného indiána, na hrudi kríž


Foto: Z väznice v Rimavskej Sobote utiekol 35-ročný Július. Na pravom ramene má vytetovaného indiána, na hrudi kríž Foto: FB Polícia SR - Banskobystrický kraj

35-ročný muž utiekol z väznice v Rimavskej Sobote - Sabovej. Pátra po ňom polícia. Spoznáte ho podľa tetovaní, ktorých má na tele niekoľko, ale aj podľa toho, že by mal mať oblečený väzeňský odev.

„Július M. z okresu Rimavská Sobota je väzeň, ktorý vykonával výkon trestu odňatia slobody v ústave na VTOS na otvorenom oddelení. Dňa 23. augusta 2024 ušiel z uvedeného Ústavu na VTOS Sabová na doposiaľ nezistené miesto,“ uviedla banskobystrická krajská polícia na sociálnej sieti.

Július M. je vysoký približne 165 centimetrov, má vzpriamené držanie tela a hnedé oči. Dôležitým poznávacím znamení sú dve tetovania. Tetovanie na pravom ramene, hlava indiána a na hrudi má vytetovaný kríž,“ pridala podrobnosti polícia.

Muž na úteku mal oblečený väzeňský pracovný odev modrej farby. „Akékoľvek informácie k aktuálnemu pobytu menovaného neodkladne oznámte na známom čísle 158,“ dodáva polícia.