×

Pripojte sa k nám na WhatsAppe

Nezmeškajte najnovšie správy. Kliknutím na tlačidlo sa pripojíte k nášmu kanálu.

Pripojiť sa

FOTO: Má Petra Vlhová prsty v dopravnej nehode vo Zvolene? Ľudia vtipkujú o tejto fotografii


FOTO: Má Petra Vlhová prsty v dopravnej nehode vo Zvolene? Ľudia vtipkujú o tejto fotografii Foto: Facebook/Jakub O.

V pondelok v poobedných hodinách došlo k dopravnej nehode vo Zvolene v Centrálnej mestskej zóne Západ. V miestnej facebookovej skupine o nej informoval Jakub, ktorý pridal aj autentickú fotografiu s popisom: Malá nehoda na Západe.

Zo záberu je jasné, že sa na parkovisku zrazilo smetiarske auto s osobným vozidlom. „Vyzerá to tak, že vodič vycúval vo chvíli, keď ho smetiar nemal šancu vidieť tesne pred sebou. Kto nesedel v takom aute, ten nepochopí, čo znamená mŕtvy uhol,“ komentovala príspevok Daniela.



Tipujem, že vycúval ako keby tam autá nechodili, myslí si Martin. Podľa Jaroslava mali obaja vodiči predvídať. Treba si zaparkovať cúvaním a vychádzať prednou časťou vozidla. Také jednoduché, uviedla ďalšia Zvolenčanka.

Zdroj: Jakub O./Facebook

Petra na smetiarskom aute

Viacerí Zvolenčania si však všimli iný detail. Na smetiarskom aute sa totižto nachádzala podobizeň našej známej športovkyne Petry Vlhovej.

Podľa mňa je na vine Peťa, napísal Vladimír. Peťa to zas dala,“ pridal sa Milan. Na známu lyžiarku poukázali aj iní ľudia. Tieto komentáre si vyslúžili najviac „lajkov“ či ďalších reakcií. Je však podstatné, že pri nehode sa nikto vážne nezranil.

Prečítajte si viac: