Policajti pomohli Banskobystričanke, ktorá sa ocitla počas búrky v nebezpečenstve. Žena im napísala list


Policajti pomohli Banskobystričanke počas búrky. Žena im napísala list

Foto: Policajti pomohli Banskobystričanke, ktorá sa ocitla počas búrky v nebezpečenstve. Žena im napísala list Foto: Facebook/Polícia SR - Banskobystrický kraj

Banskobystrická polícia na sociálnej sieti informuje o prípade, ktorý sa udial ešte počas predminulého víkendu (16. až 17.8.) v obci Hrušov. V uvedených dňoch sa konal tradičný folklórny festival Hontianska paráda.

Sobotný program narušil vo večerných hodinách príchod silnej búrky. Diváci húfne opúšťali amfiteáter, aby sa dostali ku svojim autám na záchytné parkoviská. Medzi návštevníkmi bola aj Martina z Banskej Bystrice, pre ktorú je pobyt vonku počas búrky nebezpečný.


Požiadala o pomoc hliadku z Obvodného oddelenia PZ Vinica a tí jej pomohli dostať sa bezpečne k jej autu. Pani nešetrila slovami vďaky v liste, ktorý si polícia našla v služobnej pošte.

Chcela by som sa veľmi pekne poďakovať policajtom, ktorí mi dnes po rýchlom príchode silnej búrky na Hontianskej paráde v Hrušove pomohli včas sa dostať k autu na záchytnom parkovisku. Mám voperovaný miechový neurostimulátor a pobyt vonku v búrke je pre mňa nebezpečný. Boli veľmi ochotní a ich pomoc si veľmi vážim, napísala Martina.



Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Banskobystrický kraj