Pes Démon vystriedal viacerých majiteľov, nakoniec skončil vo Zvolene na ulici. Čo s ním bude?


Démon vystriedal viacerých majiteľov, nakoniec skončil vo Zvolene na ulici

Foto: Pes Démon vystriedal viacerých majiteľov, nakoniec skončil vo Zvolene na ulici. Čo s ním bude? Foto: Facebook/Československý kastračný program

Pes Démon za necelé dva roky svojho života vystriedal minimálne päť majiteľov, skončil aj na reťazi v osade. Prechádzal z rúk do rúk, až sa nakoniec našlo občianske združenie Združenie za práva zvierat, ktoré sa zaoberá pomocou nechceným a týraným zvieratám.

„Na jednej strane fotky vidíte, ako vyzeral psík pred pár mesiacmi, keď bol pravidelne riešený na psíčkarských skupinách vo Zvolene, kde ho neraz ľudia videli v meste. Na druhej fotke je ten istý psík v hroznom stave, v akom je dnes. Od zajtra sa Démonko bude už zotavovať u nás,“ napísalo občianske združenie na sociálnej sieti.


Prevzali ho v kritickom stave, mal zapálené rany, zaparenú kožu a stovky červov na nej. Preto musel byť okamžite hospitalizovaný.

„Je to ďalší veľký zúbožený psík, ktorý k nám pribudne a my akútne potrebujeme pomoc aspoň s krmivom. Nedávno sme kúpili ďalšiu paletu, ktorá bola za pár dní preč, spotreba je naozaj veľká. Každé vrecko granúl veľmi pomôže,“ prosí združenie. Prispieť môžete na tomto odkaze.

Zdroj: Facebook/Československý kastračný program



Žilina
Nitra
Trenčín
Bratislava
Trnava
Trnava
Žilina
Trenčín
Prešov
Nitra
Prešov
Košice
Košice
Bratislava