FOTO: Takúto účasť nečakali. Na festival City Fest v Žiari nad Hronom prišlo vyše 7 000 návštevníkov


Na festival City Fest v Žiari nad Hronom prišlo vyše 7-tisíc návštevníkov

FOTO: Takúto účasť nečakali. Na festival City Fest v Žiari nad Hronom prišlo vyše 7 000 návštevníkov
Galéria: 58 fotiek
Foto: Facebook-Mesto Žiar nad Hronom

V sobotu 10. augusta sa v Žiari nad Hronom konal 17. ročník City Festu, jedného z najobľúbenejších kultúrnych podujatí mesta. Počasie prialo a vysoký záujem o vstupenky signalizoval úspešnú účasť. Na festivale sa zúčastnilo 7 103 ľudí, nielen miestnych obyvateľov, ale aj návštevníkov zo širšieho okolia.

Festival sa konal v rozsiahlom parku a ponúkol bohatý program vrátane sprievodných aktivít pre deti a dospelých. Po prvýkrát sa nehralo iba na hlavnom pódiu, ale umelci vystupovali aj priamo medzi návštevníkmi, čím sa festival ešte viac priblížil rodinám s deťmi.

Galéria: 58 fotiek

Festival otvorila kapela Sokoly, ktorá spája ľudové piesne s populárnymi melódiami, nasledovaná ďalšími umelcami ako Orchester Jeana Valjeana, Medial Banana, Hex a PARA. Kapela Medial Banana predstavila nové skladby zo svojho albumu “More času” a Hexáci opäť ukázali, prečo sú tak obľúbení. Vystúpenie kapely PARA prinieslo atmosféru pohody a radosti, pričom ich nové hity si získali srdcia návštevníkov.


Galéria: 58 fotiek

Jednou z hlavných atrakcií bola aj kapela Heľenine oči, ktorá svoj koncert obohatila ohňovými a pyrotechnickými efektmi. Na záver festivalu vystúpil raper Separ, ktorý svojím vystúpením spôsobil medzi fanúšikmi obrovské nadšenie. City fest opäť potvrdil svoju povesť multižánrového festivalu, kde si každý nájde niečo pre seba, a stal sa nezabudnuteľným zážitkom pre všetkých zúčastnených.


Prispejte nám na kávu

Nech sme bdelí a dokážeme prinášať nezávislé spravodajstvo aj o polnoci.

Prispieť na nezávislé správy z regiónov




Zdroj: ziar.sk, Facebook - Mesto Žiar nad Hronom

Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Banskobystrický kraj