Kritika či pochvala? Žena opísala zážitok zo zvolenskej nemocnice, pridali sa aj ďalší


Žena opísala zážitok zo zvolenskej nemocnice, pridali sa aj ďalší

Foto: Kritika či pochvala? Žena opísala zážitok zo zvolenskej nemocnice, pridali sa aj ďalší Foto: pixabay.com

V miestnej facebookovej skupine sa tentokrát neobjavila kritika, ale pochvala. „Viem, že správy tohto typu nie sú na internete veľmi obľúbené. No po dnešnej skúsenosti s Nemocnicou AGEL Zvolen musím pochváliť všetkých, s kým sme prišli do kontaktu,“ napísala v úvode spokojná žena.

„Počnúc záchranármi, ktorí rýchlo prišli a správali sa k našej starkej neskutočne ľudsky a milo, cez urgentný neurologický príjem, personál na CT a pána, ktorý nás viezol sanitkou, až po interné oddelenie a jeho personál,“ priblížila svoj zážitok.


Podľa ženiných slov sa stretli s empatiou, ľudským prístupom a milými ľuďmi, ktorí boli dôslední vo svojej práci. „Viem, že ľahšie aj častejšie sa tu na našu nemocnicu kydá, no za dnešok môžem povedať, že s poskytnutou zdravotnou starostlivosťou som veľmi spokojná a prístupom veľmi milo prekvapená,“ dodala.

„Tak všetko, čo tu napísala moja dcéra, môžem len potvrdiť. Veľká vďaka záchranárom za úžasne ľudský prístup, aj v sťažených podmienkach. Pán doktor na urgente, veľmi milý a profesionálny prístup, sestričky v nemocnici na príjme boli úžasné. Chcem sa zo srdca poďakovať. Veľmi si vážim Vašu ťažkú prácu a poslanie,“ napísala Adriána.


Pridali sa k nej aj ďalší

V komentároch sa so ženami stotožnili aj ďalší ľudia. „Môžem len súhlasiť. Pred týždňom som bola so synom na internom urgente a chcem personál, s ktorým sme prišli do kontaktu, veľmi pochváliť a poďakovať im, že ho tak rýchlo postavili na nohy. Sú úžasní,“ uviedla Miroslava.

Komentár pridala aj Jarmila: „V stredu som bola na jednodňovom zákroku na gynekológii. Všetci boli super, od upratovačiek, sanitarok, cez sestričky až po doktorov. Proste mi to pripadalo ako dokonale zohratý symfonický orchester a to veľmi poteší. Som im vďačná, že svojou skvele odvedenou prácou zmiernili môj strach z operácie a aj pobyt v danom prostredí bol super.“

Katarína napísala, že pred týždňom bola tiež hospitalizovaná a jej skúsenosti sú také isté. Vyzdvihla najmä ľudský prístup zdravotníkov. Musím sa tiež pridať. Ja mám veľmi dobré skúsenosti a som vďačná, že svojou skvele odvedenou prácou zmiernili môj strach z operácie, pridala sa Marta.

Aj Andrea si pochvaľovala prístup zdravotníkov. „Veľká vďaka za tento príspevok. Máte pravdu, pochvalu nikto nenapíše, ľudia sú zvyknutí dávať najavo len svoju nespokojnosť. Vďaka za všetkých tých zdravotníkov,“ dodala Ľubica.

Prispejte nám na kávu

Nech sme bdelí a dokážeme prinášať nezávislé spravodajstvo aj o polnoci.

Prispieť na kávu


Bratislava
Trenčín
Košice
Bratislava
Prešov
Trnava
Prešov
Trenčín
Košice
Nitra
Žilina
Žilina
Trnava
Nitra