VIDEO: Habera na koncerte v Detve takmer onemel. Čím očarila celý amfiteáter táto fanúšička?


VIDEO: Habera v Detve takmer onemel. Čím očarila amfiteáter táto fanúšička?

Foto: VIDEO: Habera na koncerte v Detve takmer onemel. Čím očarila celý amfiteáter táto fanúšička? Foto: Instagram/Pavol Habera

V sobotu (27. júla) sa konal v Detve dlho očakávaný koncert. V amfiteátri vystúpil Pavol Habera s kapelou Team, čím sa zároveň ukončila letná časť turné po Slovensku.

Počas vystúpenia sa na veľkoplošnej obrazovke striedali zábery nielen hudobníkov, ale aj prítomných fanúšikov. Medzi nimi sa nachádzala aj jedna žena, ktorá na niekoľko sekúnd dokázala zaujať celý dav.


Počas toho, ako znela skladba „Boli sme raz milovaní“, ktorú si Habera zaspieval v publiku, sa na plátne objavil záber Rimavskosoboťanky. Mala oblečené len tielko bez podprsenky, čo neuniklo žiadnemu pozornému oku. Keď sa zbadala na obrazovke, okamžite sa začala obliekať, aby si zakryla svoj dekolt.

Pohľad na peknú fanúšičku na okamih zmiatol aj samotného Haberu. Ten sa o úsmevný moment z Detvy podelil aj na Instagrame. Portálu rimava.sk sa podarilo vypátrať, že išlo o Dášu z Rimavskej Soboty.


Zdroj: Instagram/Pavol Habera

„Ešteže máme na koncertoch šikovných kameramanov, ktorí dokážu na našich obrazovkách zachytiť všetko podstatné,“ komentoval spevák zábery na sociálnej sieti.

Video sa dostalo aj k Dáši, ktorá pracuje ako vychovávateľka v rimavskosobotskej základnej škole. „Najprv som si myslela, že mi nabúrali Instagram, keď mi začalo chodiť toľko žiadostí a potom som zistila, že ma označil Paľo Habera,“ uviedla pre portál.


 

Prispejte nám na kávu

Nech sme bdelí a dokážeme prinášať nezávislé spravodajstvo aj o polnoci.

Prispieť na nezávislé správy z regiónov


Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Banskobystrický kraj