FOTO: Mesto Zvolen sa pustilo do intenzívnych letných opráv infraštruktúry. Stihne to do konca leta?


Zvolen sa pustil do letnej rekonštrukcie ciest. Čo vás čaká?

FOTO: Mesto Zvolen sa pustilo do intenzívnych letných opráv infraštruktúry. Stihne to do konca leta?
Galéria: 9 fotiek
Foto: Facebook/Vladimir Manka - S vami. Pre vás.

Letné mesiace priniesli cestám a chodníkom úľavu, menej áut a peších umožňuje intenzívne opravy infraštruktúry. Tento rok sa mesto Zvolen zameralo na dokončenie  prác do konca augusta, aby mohlo minimalizovať dopad na obyvateľov a dopravu v meste.

Po úspešnom ukončení prvej etapy komplexnej opravy cesty na Bystrickom rade sa samospráva práve teraz sústredí na druhú etapu. Komunikácia je kľúčovou zvolenskou tepnou a jej obnova výrazne prispeje k zlepšeniu dopravnej situácie.



Na Štúrovej ulici prebieha rozsiahla oprava rozjazdeného autobusového zálivu a priľahlých priestorov zastávky. Táto lokalita si dlhodobo žiadala zásah.

Ďalej sa pracuje na chodníku medzi gymnáziom a sídliskom Západ, ktorým dennodenne prechádzajú stovky študentov a obyvateľov. Rovnako aj chodník medzi bytovými domami na Ulici Martina Rázusa na Zlatom potoku prechádza obnovou, čo výrazne zvýši komfort a bezpečnosť pre chodcov.

Hoci kruhový objazd na Rákoši nie je priamo stavbou mesta, aktívne prispelo k jeho príprave. Aj vďaka nemu bude doprava v meste o niečo plynulejšia.

Prispejte nám na kávu

Nech sme bdelí a dokážeme prinášať nezávislé spravodajstvo aj o polnoci.

Prispieť na nezávislé správy z regiónov




Zdroj: Facebook/Vladimir Manka - S vami. Pre vás.

Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Banskobystrický kraj