×

Pripojte sa k nám na WhatsAppe

Nezmeškajte najnovšie správy. Kliknutím na tlačidlo sa pripojíte k nášmu kanálu.

Pripojiť sa

Na banskoštiavnickom tajchu zostal neporiadok. Vrece a pozbieraj, odpovedali žene, ktorá na problém poukázala


Foto: Na banskoštiavnickom tajchu zostal neporiadok. Vrece a pozbieraj, odpovedali žene, ktorá na problém poukázala Foto: turisticky.sk

Fotografia na sociálnej sieti rozhnevala Banskoštiavničanov. Pri tajchu vodárenská pri obci Banská Štiavnica nechali návštevníci neporiadok. Neodpratané drevo a rozhádzané smeti. 

„Dnes ráno na vodárenskej,“ napísala Zuzana v príspevku. Priložila z miesta aj fotografiu. Niektorí v komentároch reagovali negatívne práve na Zuzanu, ktorá na problém s neporiadkom poukázala. „Vrece a pozbieraj“ napísal Andrej, ku ktorému sa pridal aj Marek: „Namiesto fotky stačilo pozbierať.“


Na takéto negatívne názory sa ozvali ostatní. „Namiesto blbých komentárov, by si to mohol ísť pozbierať ty. Na iné chcel autor príspevku poukázať,“ reagovala na Andreja Terka. Podobných komentárov sa nazbieralo viac. 

Problém s neporiadkom však tak ako Zuzanu, trápil viacerých. „To majú pozbierať tí, čo tam ten neporiadok urobili,“ reagovala na opustenú spúšť pri ohnisku Anna. „Je to blízko Šobova a zdržujú sa tam aj bezdomovci. Možno je to ich,“ napísala zo skúsenosti Edita. 

Opustený neporiadok pri ohnisku na tajchu Veľká Vodárenská

Článok môžete dočítať zadarmo, ale môžete nás aj podporiť.

Prispejte nám na kávu, nech sme bdelí a dokážeme prinášať nezávislé spravodajstvo aj o polnoci.

Chcem prispieť

Dočítať článok zadarmo

Prečítajte si viac:



Zdroj: Facebook