VIDEO: Ako bude vyzerať nová Rooseveltova nemocnica? Známe „H-áčko" z lôžkovej časti bude minulosťou


VIDEO: Ako bude vyzerať nová Rooseveltova nemocnica?

Foto: VIDEO: Ako bude vyzerať nová Rooseveltova nemocnica? Známe „H-áčko" z lôžkovej časti bude minulosťou Foto: Facebook

Fakultná nemocnica s poliklinikou F.D.Roosevelta v Banskej Bystrici prechádza výraznými rekonštrukciami a modernizáciou. Tento týždeň odhalila aj novú vizuálnu identitu.

Rooseveltova nemocnica má pred sebou ešte dlhú cestu k tomu, aby vyzerala podľa plánov. Po výstavbe to však bude moderné miesto, ktoré svojim pacientom zabezpečí väčší komfort a profesionálne prostredie. 

Nemocnica zdieľala podrobné video vizualizácie nemocnice z vonkajšieho pohľadu. Budova i jej okolie dostane úplne nový vzhľad. „Pozrite sa s nami do budúcnosti,“ uviedla nemocnica na sociálnej sieti. 


Vizualizácia novej nemocnice sa Bystričanom na sociálnej sieti páči. Dúfajú len, že rekonštrukcie a výstavba nepotrvajú veľmi dlho. „Bude nádherná moderná nadčasová. Držím palce do úspešného konca realizácie,“ napísala Marcela. 

Veria, že kvalita nemocnice sa od tej dnešnej posunie. „Len nech to netrvá ako keď sa stavala táto. Včera ma z nej prepustili, personál super, operačné sály super, ale roky neoklameš a na mínus dvojke na centrálnych šatniach som mal pocit, že som v inom storočí,“ opísal svoju skúsenosť s nemocnicou Robert.



Zdroj: Facebook