VIDEO: Potulná zoologická záhrada zavíta tento týždeň do Banskej Bystrice, nakŕmiť môžte aj slona


VIDEO: Potulná zoologická záhrada zavíta tento týždeň do Banskej Bystrice

Foto: VIDEO: Potulná zoologická záhrada zavíta tento týždeň do Banskej Bystrice, nakŕmiť môžte aj slona Foto: Facebook

Zábavný park s exotickými zvieratami zavíta tento týždeň do Banskej Bystrice. Potulná zoologická záhrada ZOO Park bude v mestei 10 dní. 

Exotické zvieratá nájdete v areáli oproti Terminálu v dňoch od 18. do 28. júla. Vy aj vaše deti tak budete mať možnosť zvieratá kŕmiť a byť s nimi v blízkom kontakte. Zoo Park chodí po viacerých mestách na Slovensku, minulý týždeň hosťovali vo Zvolene. 


„Naše zvieratá nie sú divé zvieratá, narodili sa a vyrástli u nás. Nie sú vystresované, hladné ani smädné ako mnohé zvieratá vo voľnej prírode,“ uviedol Zoo Park na sociálnej sieti. 


Verejnosti je park prístupný denne od 14:00 do 19:00 a počas víkendov otvárajú brány už od desiatej. V prípade zlého počasie je park zatvorený. „O zvieratá je postarané, sú umyté, majú dostatočný priestor na cvičenie, majú poskytnutý tieň a vodu,“ doplnili. Touto informáciou chceli predísť nevhodným komentárom verejnosti. 

„My sme boli ešte vo Zvolene v nedeľu. Dospelá osoba 7€, dieťa 5€, a 3€ kŕmenie zvieratiek ovocím a zeleninou, ktoré priamo na vstupe krája chalan. Bol to fakt nezabudnuteľný zážitok. Veď slona nekŕmite každý deň,“ vlastnú skúsenosť v komentároch napísala Mirka. 




Zdroj: Facebook

Žilina
Nitra
Trenčín
Trnava
Košice
Žilina
Trnava
Bratislava
Prešov
Prešov
Nitra
Košice
Trenčín
Bratislava