V Sásovej si deti vystrelili z dospelákov. Mestské kolobežky zaparkovali na miestach pre invalidov


V Sásovej deti zaparkovali mestské kolobežky na miestach pre invalidov

Foto: V Sásovej si deti vystrelili z dospelákov. Mestské kolobežky zaparkovali na miestach pre invalidov
Galéria: 3 fotky
Foto: Facebook

Mladí Sásovčania si pri Lidl-i urobili žart, no spoluobčanov tým patrične nahnevali. Kolobežky zaparkovali priamo na parkovacích miestach pre invalidov.

Mestské zdieľané kolobežky hnevajú mnohých vodičov, cyklistov i chodcov. Nezodpovední jazdci nechávajú kolobežky zaparkované kdekoľvek, bez ohľadu na bezpečnosť či okolie. 

Stalo sa tak aj na parkovisku pri obchodnom reťazci Lidl na jednom z banskobystrických sídlisk. Kolobežky však tentokrát boli zaparkované zodpovedne, dokonca stáli na parkovacích miestach. Problémom však bolo, že zaberali miesta pre invalidných návštevníkov obchodu. 


Na sociálnej sieti sa objavilo niekoľko príspevkov, ktoré poukazovali na zaparkované kolobežky. Sásovčania boli pohoršení nad správaním mladých. „Bezohľadnosť niektorých spoluobčanov je neskutočná,“ napísala Lucia, ktorá na internete zdieľala aj fotografiu zaparkovaných kolobežiek. 


„Sopliaci sa zabávajú... To sú len takí polospoluobčania - ešte v makoviciach nedozreli,“ napísal Dušan v komentári. 

Galéria: 3 fotky

„Nebola to satira?“ zamyslel sa Róbert. No Ingrid s takýmto humorom nesúhlasí. „Trochu nevhodná satira, zabrať parkovacie miesto invalidom,“ reagovala na Róberta. 

„Ten kto má na starosť tie kolobežky, by mal vedieť, kto posledný ich použil. A pekne by som im to zrátala,“ vyjadrila sa pani Dana. Iní Sásovčania sa v komentároch na čine mladých zabávajú. 





Zdroj: Facebook

Nitra
Trnava
Trenčín
Nitra
Košice
Bratislava
Trnava
Žilina
Žilina
Košice
Trenčín
Prešov
Prešov
Bratislava