Jozefov útočný komentár obletel internet. Mesto Žiar nad Hronom sa nedalo a vysvetlilo mu ako sa veci majú


Foto: Jozefov útočný komentár obletel internet. Mesto Žiar nad Hronom sa nedalo a vysvetlilo mu ako sa veci majú
Galéria: 8 fotiek
Foto: ziar.sk

Slovenským internetom obletel nepríjmený a útočný komentár Jozefa, ktorý si pomýlil vlajku obce Žiar nad Hronom s vlajkou Ukrajiny. Mesto sa nedalo a pánovi objasnili ako sa vec má. 

Mesto Žiar nad Hronom pôvodne zdieľalo na sociálnej sieti oznam o otváracích hodinách mestského úradu. Na fotografii v príspevku je ilustračne odfotená budova inštitúcie. Ako na každom, tak aj na úrade v Žiari nad Hronom visia vlajky Slovenska, Európskej únie a konkrétneho mesta. 

V komentároch sa Jozef, rodený v Žiari, ostro vyjadril na visiacu vlajku mesta. „Hnus… Čo tam hľadá tá modro-žltá handra…“ Napísal útočne v komentári Jozef, ktorý viditeľne narážal na vlajku modro-žltej farby, ktorú si pomýlil s vlajkou našej susednej krajiny. Neuvedomil si o akú vlajku ide a jeho neznalosť ho predbehla.

Príspevok mesta s Jozefovým komentárom


Bez premyslenia tak otvoril debatu, ktorá sa otočila proti nemu, aj keď prvým útočiacim bol on sám so svojim ofenzívnym komentárom. Spustila sa naňho pod príspevkom smršť komentárov. „A teraz keď už si sa strápnil, že nepoznáš ani vlajku mesta… tak čo bude ďalej?“ napísal Jozefovi Radovan. 


Mesto na Jozefov komentár trefne zareagovalo. Vysvetlilo mu o akú vlajku sa jedná. Komentár mesta mal medzi ostatnými Slovákmi veľký úspech. 

Myslíte vlajku mesta Žiar nad Hronom? Domnievame sa, že tá na budovu Mestského úradu patrí. Rovnako tak aj ostatné vlajky, ktoré na nej sú.

„Keď niekto nazve akúkoľvek vlajku handrou, veľa to o ňom hovorí. Keď tak nazve vlajku vlastného rodného mesta….“ pridala sa Ľubica. Komentárov na Jozefov účet sa objavilo mnoho. „V takých Košiciach by bol už úplne hotový,“ napísal Štefan, ktorý poukázal na rovnaké znaky symbolov mesta Košíc a Ukrajiny. „A to asi pán Jozef ešte nevidel nové policajné autá,“ pridali sa ďalší v komentároch. 

„A ktovie, možno je tento človek zaujatý voči Žiaru, alebo šachovnicovým vzorom. Alebo mu to tam skrátka esteticky nesedí…“ urobila si žart užívateľka, ktorá vystupuje na sociálnej sieti pod menom Kavu Ka.

Slováci sa zabávali na účet Jozefa. Spomenuli množstvo prípadov, miest a predmetov žlto-modrej farby, s ktorou by mal údajne Jozef opäť problém. 









Zdroj: Facebook, ziar.sk