×

Pripojte sa k nám na WhatsAppe

Nezmeškajte najnovšie správy. Kliknutím na tlačidlo sa pripojíte k nášmu kanálu.

Pripojiť sa

FOTO: Zvolenský autobusár pobúril oprotiidúceho vodiča. Zábery na internete rozvírili diskusiu


FOTO: Zvolenský autobusár pobúril oprotiidúceho vodiča. Zábery na internete rozvírili diskusiu
Galéria: 5 fotiek
Foto: Facebook/Mar Koll

Na internete sa objavili video, ktoré zachytáva jazdu autobusu SAD Zvolen. Jeho autorom je vodič oprotiidúceho vozidla, ktorého autobusár obmedzil svojou jazdou. „Pán vodič, prečo ste ma ohrozili a obmedzili? Vozidlá pred vami zastali a umožnili výjazd inému vodičovi z parkoviska. Vy bez problémov obiehate,“ pýtal sa muž v popise videa.

Takisto pripojil aj konkrétne informácie o autobuse - dátum, miesto a aj evidenčné číslo vozidla. Pod príspevkom sa za nahromadili desiatky komentárov. Veľa z nich radilo mužovi, nech sa obráti priamo na SAD Zvolen, pretože v miestnej facebookovej skupine daný problém nevyrieši.


Tomáš napísal: „Je úplne v poriadku písať sem o dopravných priestupkoch, nech sa ostatní poučia. Netreba to zľahčovať. Autobus mal počkať a nepredbiehať ostatné vozidlá. Taký je predpis. Situácia mohla skončiť oveľa horšie, s poškodením zdravia. A či sa autor príspevku rozhodne posunúť to SAD, to je jeho rozhodnutie.“


Radoslav si zase myslí, že veľa autobusárov nie sú profesionálni vodiči. „Tak vodič autobusu nepozná vyhlášku. Hlavne, že je tu kopa komentárov na autora príspevku,“ pridala sa Jana. Podľa Evy sa aj vďaka takýmto šoférom stávajú dopravné nehody.

Priebeh incidentu si môžete pozrieť v galérii. Oslovili sme aj SAD Zvolen a žiadali sme ich o vyjadrenie. Odpoveď sme zatiaľ nedostali, článok budeme prípadne aktualizovať.

 

Článok môžete dočítať zadarmo, ale môžete nás aj podporiť.

Prispejte nám na kávu, nech sme bdelí a dokážeme prinášať nezávislé spravodajstvo aj o polnoci.

Chcem prispieť

Dočítať článok zadarmo


Prečítajte si viac: