Vodič v okrese Zvolen nezvládol zbesilú jazdu a skončil v priekope. V krvi mal niekoľko promile


Zbesilá jazda pod vplyvom alkoholu. Auto skončilo v priekope

Foto: Vodič v okrese Zvolen nezvládol zbesilú jazdu a skončil v priekope.  V krvi mal niekoľko promile Foto: Facebook/Polícia SR - Banskobystrický kraj

Zvolenská polícia mala v pondelok večer 8. júla plné ruky práce. Policajti privolaní k dopravnej nehode medzi obcami Budča a Turová v okrese Zvolen. Incident sa stal okolo neskorých večerných hodín a príčina bola viac než jasná – vysoká rýchlosť v kombinácii s alkoholom.

Podľa predbežných informácií vodič neprimerane zvýšil rýchlosť, čo spôsobilo, že vozidlo opustilo cestu a skončilo mimo vozovky. Po príchode na miesto nehody policajti podrobili vodiča dychovej skúške, ktorá odhalila viac ako 2 promile alkoholu v jeho krvi.

Zdroj: Facebook/Polícia SR - Banskobystrický kraj

Príslušník okresného dopravného inšpektorátu vo Zvolene začal trestné stíhanie pre prečin ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. 44-ročnému vodičovi bolo okamžite vznesené obvinenie a bol mu zadržaný vodičský preukaz.

Vodič bol okamžite obmedzený na osobnej slobode a umiestnený do policajnej cely. Jeho nezodpovedné konanie mohlo ohroziť nielen jeho život, ale aj životy ostatných účastníkov cestnej premávky.

Prispejte nám na kávu

Nech sme bdelí a dokážeme prinášať nezávislé spravodajstvo aj o polnoci.

Prispieť na kávu


Zdroj: Facebook/Polícia SR - Banskobystrický kraj

Košice
Trnava
Nitra
Prešov
Prešov
Trenčín
Žilina
Trenčín
Žilina
Košice
Bratislava
Trnava
Nitra
Bratislava