VIDEO: Brezno po útokoch silnej búrky. Správa ciest vyzýva vodičov k hláseniu problémov na cestách


VIDEO: Brezno po útokoch silnej búrky. Vodiči, hláste problémy na cestách!

Foto: VIDEO: Brezno po útokoch silnej búrky. Správa ciest vyzýva vodičov k hláseniu problémov na cestách
Galéria: 6 fotiek
Foto: Facebook/Banskobystrická regionálna správa ciest, a.s.

Včera podvečer prebehla Breznom a jeho okolím silná prietrž mračien, ktorá so sebou priniesla intenzívny dážď a krupobitie, spôsobila mnohé komplikácie na cestách.

Regionálna správa ciest preto vyzýva vodičov a obyvateľov Brezna, ktorí zaznamenali alebo v priebehu dňa zaznamenajú nejaké mimoriadne situácie na komunikáciách prvej, druhej alebo tretej triedy, ktoré správa ciest upravuje, aby ich neváhali kontaktovať. Každý tak môže urobiť prostredníctvom ich sociálnej siete alebo nášho non-stop call centra na čísle 0940 60 00 60.

Regionálna správa ciest Banskobystrického kraja a primátor Tomáš Abel sú v neustálom kontakte a sú pripravení zasiahnuť aj v meste, ak to bude potrebné. Všetky im zverené komunikácie sa momentálne monitorujú pre zabezpečenie čo najrýchlejšieho riešenia vzniknutých problémov.

Zatiaľ si včerajšie silné búrky vyžiadali uzavretie prechodu Zadné Halny - Mýto pod Ďumbierom, ktorý zostane uzavretý do dnešného dňa. Podobne je na tom horský priechod Vagnár, ktorý je tiež neprejazdný.


Prispejte nám na kávu

Nech sme bdelí a dokážeme prinášať nezávislé spravodajstvo aj o polnoci.

Prispieť na nezávislé správy z regiónov




Zdroj: Facebook/Banskobystrická regionálna správa ciest

Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Banskobystrický kraj