V známom reťazci si cigarety a tabakové výrobky už nekúpite. Na prázdno však odtiaľ neodídete


Fajčiari, pozor. Po novom si už cigarety v predajniach Kaufland nekúpite

Foto: V známom reťazci si cigarety a tabakové výrobky už nekúpite. Na prázdno však odtiaľ neodídete Foto: https://predajne.kaufland.sk/

V predajniach Kaufland si cigarety a ďalšie tabakové výrobky viac nekúpite. Nemecký reťazec sa totiž ešte v máji rozhodol stopnúť predaj tohto sortimentu. Na túto skutočnosť upozornil portál Aktuality.sk, pričom im to potvrdila hovorkyňa Kauflandu Lucia Vargová.

„Zákazníci si už v rámci našej predajnej plochy nezakúpia tabakové výrobky,“ uviedla pre portál hovorkyňa reťazca Vargová. Zároveň dodala, že táto zmena sa dotkne všetkých pobočiek predajní na Slovensku. Tých je na našom území približne osemdesiat.

To však neznamená, že odídete na prázdno. Podľa Vargovej si zákazníci stále môžu zakúpiť cigarety a iné tabakové výrobky u špecializovaného predajcu, ktorý disponuje širokou ponukou týchto produktov. Hovorkyňa Vargová neuviedla, prečo reťazec pristúpil k tejto zmene.

Ostatné reťazce sa však nechystajú tento krok zopakovať. Pre Aktuality.sk to potvrdila Billa, Terno aj Kraj, ktoré to nateraz neplánujú. Podobnú odpoveď získali aj od reťazca Lidl, ktorý rovnako ako Kaufland, patrí pod hlavičku nemeckej spoločnosti Schwarz Gruppe.



Košice
Trenčín
Nitra
Žilina
Bratislava
Trnava
Bratislava
Prešov
Žilina
Košice
Nitra
Prešov
Trenčín
Trnava