Žiarski kriminalisti zadržali 35-ročného dílera drog. Ľuďom predával pervitín


Foto: Žiarski kriminalisti zadržali 35-ročného dílera drog. Ľuďom predával pervitín

Žiarski kriminalisti počas pondelkovej akcie zadržali osobu podozrivú z drogovej trestnej činnosti. Ide o 35-ročného muža z okresu Levice. Podľa polície sa niekoľko mesiacov venoval zadovažovaniu a predaju pervitínu.

Krajský vyšetrovateľ v Banskej Bystrici ho obvinil z obzvlášť závažného zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, ich držania a obchodovania s nimi. Zároveň spracoval podnet na návrh na jeho väzobné stíhanie.


Nehoda v Lučenci

Polícia na sociálnej sieti informovala aj o utorkovej dopravnej nehode, ktorá sa stala v Lučenci. 46-ročný pracovník spoločnosti na odvoz komunálneho odpadu stojaci na zadnej časti naskakovacej plošiny náhle zoskočil na vozovku, kde práve prechádzalo osobné auto a jeho 36-ročná vodička už nemohla zrážke zabrániť.

Pri nehode utrpel muž zranenia s predpokladanou dĺžkou liečby do 42 dní. Dychová skúška vodičov bola negatívna, zranený však „nafúkal“ takmer 0,8 promile. Dopravná nehoda je v štádiu objasňovania na Okresnom dopravnom inšpektoráte v Lučenci.

Slobodné a nezávislé médiá sú kľúčové pre demokraciu. Nepodliehajú vplyvu politikov ani záujmových skupín, čo im umožňuje objektívne a pravdivo informovať verejnosť.

Podpora slobodných médií je investíciou do transparentnej a spravodlivej spoločnosti.

Podporiť nezávislé spravodajstvo

Dočítať článok zadarmo

Prečítajte si viac: